| 1233354354467647647 a întrebat:

In 2 luni as vrea sa ma apuc de scoala de soferi doar ca nu ma pricep absolut deloc(nu stiu lucrurile de baza daca pot sa le numesc asa).Si nu as vrea sa ma duc ca un idiot acolo. Daca ati putea sa-mi recomandati de unde as putea sa incep sa inteleg cateva chestii? Ceva pentru incepatori.

Răspuns Câştigător
| Cagliari_Yre_1977 a răspuns:

Dragul meu
Nu o sa te duci ca idiotul.
După ce te înscrii la școala de șoferi faci o săptămâna de legislație rutieră, iar mai apoi începi practica.pentru orice instructor auto este mai bine ca elevul lui sa nu știe sa "conducă"
Atenție
De când începi școala și pana când termin sa nu te mai urci sa conduci alta mașina.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand te vei inscrie la scoala de soferi, ei iti vor da manuale cu legislatia rutiera si iti vor preda cursuri de soferie. pe care este bine sa le frecventezi in totalitate, ca sa intelegi legile.

| iDarkness a răspuns:

Pai sunt chestionarele DRPCIV pe google play, au si un "Mediu de invatate" care te poate ajuta.

Răspuns utilizator avertizat
| mysterioR a răspuns:

Este necesar sa te invete cineva sa mergi cu ea pana te duci la scoala, daca nu va fi un chin pentru tine si pentru instructor.Sa iti explic ceva la plecare de pe loc apesi ambreiaju bagi 1 accelerezi putin si dai drumu la ambreiaj pana la jumate cand masina a mers 6-7 metri ii dai drumu complet, accelerezi pana pe la 2000 ture apoi apesi repede ambreiaju bagi a 2 si dai drumu brust la ambreiaj dar in timp ce ii dai drumu brusc accelereaza simultan putin si asa mai departe, sper ca ai inteles esentialul.

| AlexandruCK a răspuns:

Lucrurile de baza o sa te invete instructorul... nu iti face griji

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru mysterioR):

La cum i ai explicat tu plecarea de pe loc are mari sanse sa se opreasca in primul stalp

suntserios
| suntserios a răspuns:

De aia ai sa dai o caruta de bani la scoala de soferi, sa te invete