| Toni1p000 a întrebat:

Salut. În 28 decembrie am orașul. Cat timp durează examinare și câte puncte de penalizare pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| vlllaaddd a răspuns:

Salut, examinarea dureaza minim 25 de minute dar poate dura si mai mult in functie de politist, la mine a durat 26 de minute cand am luat acum permisul pe 30 octombrie happy si poti face maxim 20 de puncte iar de la 21 de puncte sau mai mult esti picat

Multa bafta iti doresc, lasa emotiile acasa si Trust God, totul va fi bine happy

12 răspunsuri:
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

25 de minute si poti face maxim 20 de puncte. De la 21 in sus esti picat.

| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu cat dureaza examinarea. Puncte faci functie de câte greseli faci in traseu.

| Hyperion7 a răspuns:

Maxim 30-45 de minute, asta in funcție de cât de receptiv ești la comenzile instructorului, dar pot fi și 10 minute maxim, daca îți apasă el pe frana sau îți ghidează volanul sad
Din câte știu maxim 20, de la 21 ești picat

| nyoentox2002 a răspuns:

La 21 de puncte ai picat! Poți maxim 20 puncte!
In general multi pica instant cu 21 puncte, adică la priorități la mașini și la pietoni!
In general contează măcar să faci tot traseul, eu așa am făcut am mers tot traseul și l-am luat cu 17 puncte și dacă nu îmi murea motorul in ultimul minut aveam 12 puncte!
Eu am mai fost martor la 2 persoane care au dat examenul, o fată care a picat la mersul cu spatele că nu s-a asigurat că avea masină și o babă că nu s-a oprit că venea ambulanta

| Gigiduru007 a răspuns:

La oras e suficient sa nu dai prioritate pietonilor angajati pe zebra si te-a dat jos de la volan politistul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tine cat vrea politistul, sau pana pici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maxim 30 de minute și ești penalizat la 20 de puncte! Încearcă sa te relaxezi și sa fi atent!

| Toni1p000 explică (pentru vlllaaddd):

Și când ai mers la examen. Ce acte a trebuit sa ai la tine? Doar dosarul și buletinul sau mai trebuie ceva?

| vlllaaddd a răspuns (pentru Toni1p000):

Da, doar buletinul si dosarul, atat

| Toni1p000 explică (pentru vlllaaddd):

Mulțumesc pentru ajutor.

| vlllaaddd a răspuns (pentru Toni1p000):

Cu drag, ai incredere ca totul o sa fie bine si il vei lua! happy

| Liviu a răspuns:

Mmmm sa le luam pe rand.
Greseli fatale care te pica din start
1. Pietoni pe trecere neacordare - picat
2. Nu dai prioritate la masini (care au prioritate) picat
3. Interventia politistului frana ori mana pe volan picat
Puncte poti face si 300 400, insa ca sa poti lua permisul iti trebuie intre 0 puncte si 20 ca sa fii declarat admis!