| XxT3rIbL3xX a întrebat:

Salut! În civ ul mașinii am trecut la dimensiunile anvelopelor R15 și R16 cu celelalte numere pe lângă
Doar că am primit talonul și pe talon am menționat la alte dimensiuni doar R15. De ce?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai e perfect, ai roti legale pe masina. Nu trebuie sa faci nimic.
Poti folosi orice dimensiune din CIV, toate sunt permise. Eu in certificat nu am dimensiuni deloc. Am in CIV doua in tabel si inca doua la mentiuni. Daca vei fi oprit, le spui celor care efectueaza controlul, ca ai in CIV inclusiv dimensiunea de pe masina. Ei pot verifica asta.

4 răspunsuri:
| XxT3rIbL3xX explică:

Problema rezolvată, mi-a spus un prieten sa verific capacul la rezervor că am acolo trecut ce am voie si da Este si r16 le trecut, ceea ce au trecut ei în talon e o alta dimensiune acceptabila pe care o pot folosii!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ma mir ca ti-au trecut dimensiunea pe certificat; nu se trecea, in ultima vreme.
Din punct de vedere legal, ai voie sa pui toate dimensiunile notate in CIV si eventual ce mai ai in certificatul de inmatriculare.
Eticheta de pe caroserie nu este luata in calcul de catre cei de la RAR, acolo sunt doar recomandari de presiune in functie de roti si de greutate.

| XxT3rIbL3xX explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai eu în CIV am trecut 195/65/R15 91T și 205/55/R16 91T iar în talon mi au trecut la observații, alte anvelope 195/60/R15 88T și 185/65/R15 88T
Iar pe capacul de la rezervor am exact ceea ce este trecut în CIV
Pe mașina am R16 cel 205 cu 55. eu acum ce fac?

| XxT3rIbL3xX explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mulțumesc frumos!