| GrecuBogdanGeorge a întrebat:

Salut,in urma terminarii orelor de condus am vrut sa ma programez la sala si mi-a spus instructorul ca ma programeaza el si m-a programat la 2 luni jumate si vreau sa ma reprograme pentru ca mi se pare mult prea mult de precizat ca am multi prieteni care s-au programat la diferenta de 2-3 zile de mine si s-au programat la maxim o luna.Cum ma pot reprograma?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Programarile se fac pe computer, in functie de data cand au liber.
Intr-o luna ma indoiesc ca prietenii tai au programare, dar daca ei te mint ca sa rada de tine, sau sa vada cum te oftici, atunci este alta poveste.

Fiind perioada de iarna cu zapada si gheata, multe din programari au fost anulate si reprogramate, acestia avand intaietate, fiindca trebuia deja sa-si sustina examen dar data a fost decalata din cauza vremii.

Rabdare ca nu au intrat zilele in sac!
Pana la vara iti iei tu si permisul.

| GrecuBogdanGeorge explică (pentru Violleta2022):

Am intrat pe site-ul de programari si sunt date libere de pe 11 ianuarie iar eu sunt programat pe 29 februarie tin sa mentionez ca domnul cu care fac mereu mi-a spus ca sunt grapit cu privinta la permis avand in vedere ca eu eram inscris de 2 luni la scoala de soferi si facusem 2 sedinte (nu a vrut sa ma programeze pana nu am terminat toate sedintele si aspectul acesta l-am inteles)

| GrecuBogdanGeorge explică:

Nu mai este nevoie de raspuns am sunat la asistenta de la serviciul de permise si mi-a spus doamna de acolo mirata si dansa de data aleasa de instructor ca ma pot reprograma mult mai devreme

| Javva a răspuns:

Pai asta e manevra lor, in cazul in care pici sa se adune lunile ca sa platesti ore suplimentare si sa ai un numar limitat de trasee pentru ca timpul trece si expira dosarul, ca oricum te uita Dumnezeu la programarea pentru traseu si mai rapid de 2-3 luni n-ai sa prinzi acolo asa ca tu stii mai bine, te reprogramezi din timp.

| Violleta2022 a răspuns (pentru GrecuBogdanGeorge):

Succes!