| Postelnicu_Georgel_Cristian_1996 a întrebat:

Salut, întimpin si eu o problema la un pocket de cross. Am schimbat pinionul de la motor original, avea 17 dinți. Am pus cu 14 si acum nu mai trage la panta mai de loc. Menționez ca foaia de pe roata este cu 54 dinți, nu am umblat la ea ulterior am încercat si cu unul de 11 dinți dar nu depășește viteza de 20 km la ora. Ce se întîmpla cu cel de 14 viteze? S-a redus si nu mai trage la panta de loc.

3 răspunsuri:
| Mariuss29 a răspuns:

Este ceva normal. E ca si cum ai pune un set motor mai mic, nu mai ai aceeasi performanta.
Cauta si pune-i cu 17 dinti. Daca nu ii pui de 17 dinti, nu ai cum sa o aduci la puterea initiala

| Postelnicu_Georgel_Cristian_1996 explică (pentru Mariuss29):

Pai ala cu 17 dezvoltă viteza si in panta solicit prea mult ambreajul deci eu am pus cu 11 prima data si dezvoltă prea multa putere si la loc drept mai mult de 20-25 km nu sare deci 14 am crezut ca e intre 17&11 dar nu inteleg dc e mi slăbuț ca 17 si la drept si la panta?

| Mariuss29 a răspuns (pentru Postelnicu_Georgel_Cristian_1996):

Asta nu stiu. nu inteleg. Parerea mea e sa faci o combinatie, sa-l schimbi si pe ala de 54, sa pui unu mai mare, sau mai mic in combinatie cu ala de 11 sau 14 dinti, nu stiu exact cum trebuie