Faci cum ti s-a spus trebuie sa faci 3 sedinte și te programezi direct după ce îți face scoala alt dosar
Mergi pe 3 ianuarie sau cînd ti au spus ei platesti si mai faci alte ore, dar de ce nu i ai intrebat pe ei daca nu ai inteles ce ti au comunicat?
Și eu am picat prima oară orașul când am dat.
După ce am picat, eu a 2-a zi, m-am dus la instructor, mi-a dat o foaie pentru reprogramare ( aia se plătește, eu am dat 400 de lei instructorului, adică, am platit inca 3 ore de conducere), acum, la tine nu știu cât e.
După ce am luat foaia de reprogramare de la instructor și am văzut că este tot dosarul ok ( adică să nu ai nimic expirat pe el (cazier etc) ).
M-am dus și m-am reprogramat ( l-am luat din a2-a?
Dar, cel mai bine, daca ai nelămuririi, eu ti-as sugera sa îți întrebi instructorul.
Că el știe cel mai bine ce și cum.
Succes la examen!?
Conform Ordinului MAI nr.268/2010
"(3) Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată. Modelul dovezii este prevăzut în anexa nr. 9. "
Te poti reprograma imediat dupa ce ai cazut, doar ca nu vei fi reprogramat mai repede de 15 zile