| TheCosmin02 a întrebat:

Salut, ma gandesc de ceva timp sa imi iau un a4 b7, dar nu ma grabesc, vreau sa fac o alegere buna, am fost sa vad cateva 1. 9tdi care pareau mai ok pe olx, dar cam toate erau obosite. am auzit tot mai multe despre chestia cu dieselul in Bucuresti. eu as vrea sa tin masina vreo 5ani sa zicem daca va fi ok si nu prea as vrea sa am surprize, desi mi-ar placea mai mult un diesel nu m-ar deranja asa tare nici una pe benzina si as vrea cateva pareri despre 2.0t 130cp. consuma mult ulei? Este un motor fiabil? Ar merita sa iau diesel in speranta ca nu sa va aproba legea asta? Nu vreau raspunsuri de genul ia-ti ford ca e 2010 si e mai bun sau de alte masini, mi s-a pus pata pe asta

Răspuns Câştigător
| TheTom7 a răspuns:

Sunt rare masinile cu atatia cp, de ce nu un 1.8 benzina 160cp? Stiu ca sunt cam multi cp, dar alta varianta nu ai daca vrei sa mergi la sigur, desi eu m-asi risca cu dieselul ca suntem Romania. bine ca vine europa peste noi, dar mna, ma astept la taxe, nu la interzecere.

4 răspunsuri:
| cealapamarin a răspuns:

A4 b7 2.0tdi 140cp/ 170 cp quatroo, ii anulei flitru de particule si egr, si te doare la basca, are tata cu 170 de cp, si nu a avut probleme cu ea

| cealapamarin a răspuns:

Nu iti recomand de la 2010/11 in sus, am un vecin, are un seria 5 f10 535d, la astea faci 100.000 km si ii schimbi motoru, poti sa vezi la biimmer service

| TheCosmin02 explică (pentru cealapamarin):

Eu am intrebat altceva. nu vreau o masina puternica, vreau una care sa traga cu casa si sa fie fiabila, nu am nevoie momentan de 170cp si quattro.
Si chestia cu 2010/11 exagerezi, e plin olx-ul cu mercedesuri taxi din 2009-2015 cu 600-800k km care se vand in Romania cu "150-200k km" si inca merg mult si bine fara probleme. Si normal ca vecinul ala zice aia daca a luat o masina ca mercedesurile precizate mai sus cu 600k km.