| Daniel_Marius_2001 a întrebat:

Maine urmează să înregistrez o masina pe numele meu si cartea masinii e plina se proprietari..cum trebuie sa procedez?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Suni la o firma care inscrie masina pe numele tau contra cost, nu e mult taxa e mica. Sau suni la DRPCIV sa te informezi, e posibil sa ai probleme daca ai prins un samsar vei avea de furca cu actele

| OldSoul a răspuns:

Va trebui sa mergi la RAR si sa ceri sa-ti elibereze o noua carte, deoarece actuala este plina.
Completezi cererea, platesti taxa, iei noua carte, apoi vei putea merge sa transcrii masina.

| Cedry2k8 a răspuns (pentru OldSoul):

Nu e chiar asa de simplu, ai nevoie de fisa de inmatriculare a fostului proprietar, si de mai multe acte. Cel mai sigur e sa sune la RAR

| OldSoul a răspuns (pentru Cedry2k8):

Am făcut aceeași chestie, am fost la RAR, am completat o cerere, am plătit taxa, s-a uitat inginerul la seria mașinii, am așteptat, am luat cartea si am plecat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la rar sa iti dea carte noua

| Alex0307 a răspuns (pentru OldSoul):

Doar la seria masinii s-a uitat?
Nu a verificat și altceva? Întreb deoarece și eu aceasta problema
Și mașina are toba sport...

| OldSoul a răspuns (pentru Alex0307):

Daca masina are ITP-ul valabil, si nu urmeaza sa expire prea curand, nu prea ar trebui sa se uite la alte chestii. In cazul meu, nici nu am intrat cu masina in hala, pur si simplu a venit un inginer, s-a uitat si a verificat seriile, si aia a fost.
Acum, in cazul tau, nu pot garanta. Daca-i sare ceva in ochi, te poti astepta sa faca si verificari suplimentare.