| Claudiu_Cretu_2002 a întrebat:

Salut, marțea viitoare am examen, dau de moto și instructorul mi-a spus ca nu a mai avut ca si mine ca sunt slab, ca nu o sa iau examenul, ca sunt prea panicat, eu opresc la stopuri cu vizibilitate maxima si semnalizez si stiu regulile de circulatie, doar ca am problema cu ambreiajul ca il las prea greu si cand sunt la treceri de pietoni mai am viteza a3 in loc de a2 si sunt la a4 ora de condus prin oras.
Niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Scuza-ma, nu am fost atenta desii ai mentionat ca vei avea examen martia urmatoare.
Ei stii ce, mergi, daca nu reusesti, nu e sfarsit de lume, am picat si eu examenul de conducere de 2 ori iar a 3-a oara am reusit, emotiile m-au coplesit.
Tot ceea ce aparent "te doboara" te va face mai puternic. Priveste experientele ca pe lectii.
Poate nu e momentul acum, ci mai tarziu, sau poate vei reusii, oricum nu fa o tragedie dintr-o experienta esuata sau din cuvintele lui. Devino treptat un barbat puternic si sigur pe el si nu vei mai avea parte de cuvinte jignitoare si nici momente penibile, dar pana atunci, ai multe de experimentat si auzit, asa te formezi!

Iti doresc succes si te astept daca doresti sa imi povestesti cum a fost! Repet, nu fa o tragedie, e ok indiferent ce se intampla!

5 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna,

Si cu mine "a fost greu" cand am fost la primele ore de condus...Esti doar la a 4-a ora.
De fapt nu mi-a fost usor la nicio ora, nici dupa ce am mai avansat, dar eu vorbesc despre instruirea auto.
Mi-a fost greu sa fiu la comanda instructorului, sa merg cu 30km/h, instructorii ma fereau de situatiile dificile si nu ma puneau in dileme, ca sa inceapa creierul meu sa exerseze si sa ma obisnuiesc...Pana nu am devenit sofer independent, cu permis, si am dat fata in fata cu realitatea din trafic, nu am putut avansa.
La inceput am inceput sa conduc doar noaptea sau duminica cand era trafic lejer, fiind la inceput aveam multe emotii ( dupa obtinerea permisului ) iar dupa aceea incet incet am ajuns si in trafic si in tot felul de situatii...Doar asa am invatat cu adevarat si am scapat de emotii.

Inca un lucru, multi dintre instructori sunt niste mitocani, oameni frustrati, cu probleme in casnicie sau de mai demult, persoane mediocre care au fost educate cu duritate si rautate, si arunca acelasi comportament si pe restul.

Accepta toate aceste jigniri si comportamente ca si o motivatie pentru a te ajuta sa excelezi si sa reusesti. Pana la urma, nu vom ajunge departe daca ramanem sensibili.
Vei reusi!

Succes!

| Sophieka a răspuns:

S-ar putea sa nu ajunga doar 20 de ore de condus sau cat ofera ei in baza taxei. S-ar putea sa fi nevoit sa mai platesti pentru ore suplimentare.
Iar daca simti ca instructorul nu este ok, ori ii spui ce te deranjeaza ori poti apela la alta scoala.

| Claudiu_Cretu_2002 explică (pentru Sophieka):

Pai eu marți dau examenul, mai fac luni o ora si a spus ca dacă nu ma descurc nu mai lucreaza cu mine

| Claudiu_Cretu_2002 explică (pentru Sophieka):

Mersiii mult, chiar m-a ajutat

| Sophieka a răspuns (pentru Claudiu_Cretu_2002):

Multumesc si eu, ma bucur sa iti fiu de folos, mai ales pentru ca stiu starile de teama prin care treci. Am suportat si eu nesimtiri din partea lor dar acum daca ii vad pe strada, ii pun eu la punct daca sunt badarani.

Numai bine!