Poti conduce numai cand vei avea permisul de soferie in mana.
Fara el este ilegal sa sofezi, dar ar fi trebuit sa stii asta, odata ce abia acum ai invatat legislatia rutiera si ai luat sala.
Se mai poate si cu o dovada speciala.
Normal ar trebui sa ti se dea o dovada precum ca ai fost admis pana iti vine permisul si poti conduce cu acea dovada fara probleme.
Salut! Îți va da polițistul o foaie și vei putea conduce pe baza acesteia până îți vine permisul fizic. Baftă!
Nu il dezinforma pe om. Nu se dau dovezi pana nu vine permisul
Tu pe răspunsuri de genul ai rank 3 și ai fost userul anului 2014...
Adică toți prietenii mei și inclusiv eu am avut dovada înlocuitoare și tu îmi spui ca nu se dă până nu vine permisul...
Sunt rank 3 pentru ca am dat raspunsuri corecte. Sa fie clar, dovada aia nu exista. Nu se mai da de ani buni.
Nu primești dovadă înlocuitoare când îl obții prin examen, doar când ți-l preschimbi sau când obții duplicat. Dacă conduci fără permis, adică plasticul, nu îți face nimeni dosar penal, dar iei amendă că nu ai la tine toate documentele la tine. Drumuri bune și fără evenimente!
Poate sa ia dovada de la politie care e valabila pana cand ridica permisul de la posta. Deci, poate conduce si ''fara permis''. Iar dovada nu e speciala.
anonim_4396 întreabă: