Am condus multe Passaturi b6.
Naspa masini, dar nu imi amintesc sa fi avut greieri in vreuna.
Cred ca masina ta a fost desfacuta amatorial pe toate partile, probabil din cauza unui accident, iar la montaj, "tehnicienii de ocazie" au cam omis, sau nu au inteles rolul materialelor de izolare a punctelor de contact. Mai pe romaneste, n-au mai pus bucatile de spuma de sub tapiterie, le-au rupt ca ciobanii si le-au aruncat, montand plasticele direct pe tabla.
Serios? Esti 100% ca asta e cazul pentru passaturi b6 1.9 base line (chel)? Merita sa cumpar o verificare car vertical sa nu mor prost? Masina o am de vreo 6 ani si la inceput nu imi amintesc sa fi facut asa... Eu nu am defacut bordul vreodata.
Nu prea te ajuta carvertical, depisteaza prea putine daune, in comparatie cu cate sunt de fapt.
Mai exact, ei au acces doar la istoricul daunelor platite de asigurari, si reprezentante/service-uri mai mari.
Eu zic sa identifici zonele care vibreaza, si sa desfaci cu grija interiorul pe acolo, sa pui materiale izolante pe sub plastice/tapiterie, si vei vedea daca exista semne de reparatii pe acolo, cum ar fi cleme lipsa, tabla de alta culoare pe interior, etc.