| computerworm412 a întrebat:

Salut masinisti, care aveti passat b6/VW din anii aia, ati rezolvat problemele cu greierii? Cred ca am din 3 sau mai multe zone in bord, unu in zona la turometru (gauge cluster); un sunet infernal care se aude uneori din zona de dezaburire parbriz; inca unul din zona ventilatorului de climatizare (banuiesc ca are mizerie sau ceva).
Astept orice sfat, ma omoara efectiv, nici cu muzica nu pot sa ii astup...

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am condus multe Passaturi b6.
Naspa masini, dar nu imi amintesc sa fi avut greieri in vreuna.
Cred ca masina ta a fost desfacuta amatorial pe toate partile, probabil din cauza unui accident, iar la montaj, "tehnicienii de ocazie" au cam omis, sau nu au inteles rolul materialelor de izolare a punctelor de contact. Mai pe romaneste, n-au mai pus bucatile de spuma de sub tapiterie, le-au rupt ca ciobanii si le-au aruncat, montand plasticele direct pe tabla.

| computerworm412 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Serios? Esti 100% ca asta e cazul pentru passaturi b6 1.9 base line (chel)? Merita sa cumpar o verificare car vertical sa nu mor prost? Masina o am de vreo 6 ani si la inceput nu imi amintesc sa fi facut asa... Eu nu am defacut bordul vreodata.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru computerworm412):

Nu prea te ajuta carvertical, depisteaza prea putine daune, in comparatie cu cate sunt de fapt.
Mai exact, ei au acces doar la istoricul daunelor platite de asigurari, si reprezentante/service-uri mai mari.

Eu zic sa identifici zonele care vibreaza, si sa desfaci cu grija interiorul pe acolo, sa pui materiale izolante pe sub plastice/tapiterie, si vei vedea daca exista semne de reparatii pe acolo, cum ar fi cleme lipsa, tabla de alta culoare pe interior, etc.