Pocnitura aia la viraj maxim sunt pivotii unul deala daca se smulge de pe brat nu mai ai directie!
Recomand schimbarea pivotului defect in rest nu cred ca mai merita investiti bani in masina dupa parerea mea.
Deci mașina te-a costat 12500. Dacă acum 7 ani luai o mașină de 12500 aveai mult mai puține probleme. Eu nu aș investi. Dacă investești nu ai nici o garanție că va merge bine. E o mașină de 15 ani, poate oricând să cadă altceva, iar General Motors nu sunt chiar lideri la fiabilitate și calitate.
Atentie nu lucrez in domeniu, deci s-ar putea sa ma insel pe ici-colo:
Chevrolet din pacate multe din ele, se cam strica, daca ma intrebi pe mine de fiabilitate, iti recomand asa:
Honda
Toyota
Nissan
Fiat 500 E (Fiat se stie ca se strica dar acest model electric este chiar bun)
KIA
Dacia (intretinere ieftine, piese ieftine, fiabila, dar nu toate motorizarile, as recomanda incepand cu 1.2)
Majoritatea masinilor electrice sunt foarte bune.
Skoda (si ele sunt fiabile chiar daca sunt practic volkswagen, unele motorizari sunt chiar bune, dar din pacate nu le stiu pe toate incat sa precizez ceva)
Eu unul personal nu m-as atinge de multe dintre:
Audi
BMW
Mercedes
Alfa Romeo
Opel
Subaru
Mitsubishi (chiar daca au motoare fiabile, sunt cam scumpe)
Nu spun ca marcile mentionate sunt proaste, dar over all nu sunt stralucite din punct de vedere fiabilitate, chiar pot da un exemplu de VW fiabil: Up (cel de 90 CP, cel de 60 este cam mic pentru masina)
Ce consum are aia? În București ar trebui să aibă 12 % pe motorină sau 15% pe benzină. La consumul ei nu îți dă nimeni mai mult de 2000 de euro pe ea.
Eu am vândut mașină care consuma 20% motorină în București cu jumate din prețul mașinilor de pe OLX ca a mea.
Pai masina aia nu poate circula pe drumurile publice asa. Ramai fara certificat la orice control tehnic, iar ITP nu primesti.
Ai doua variante, fie o predai unui centru remat/dezmembrari, fie rezolvi problemele critice (scurgeri ulei, jocuri directie/suspensie) si o folosesti in continuare, sau o vinzi.
Mai poti incerca sa o vinzi asa cum este, dar nu se inghesuie nimeni sa cumpere un Chevrolet "obosit", decat daca pui un pret mult sub media pietei.
Eu recomand reparatia la un mecanic particular, iesi mai ieftin.
Salut. Am vazut filmul asta la cateva cunostine ale mele. Unul cu golf 4 1.9 2001 si altul cu mazda 6 2.0 diesel 2005. De la inceput, probleme, au bagat bani in 2 ani de isi mai cumparau o masina la fel si baga bani in ele si azi pe motiv de " daca o vand nu imi recuperez investitia". Problema e ca masinile respective is tot praf si nu se pot baza pe ele.
Eu as da masina respectiva, banii oricum nu ii mai recuperezi mai ales cand faci tuning.
Asa sigur sunteți ca e pivot? Am fost la 6 mecanici diferiti la firme diferite, toti au zis ca e din caseta de directie ...si ca ma merge asa o perioada.
Cind face caseta asa e groasa nu are cum fi caseta la zgomotele alea.
Depinde unde ai fost si ce interes au ca e usor sa zica asa aiurea in tranvai ca e caseta ia bani pentru constatare dar nu verifica sunt destui care fac asta fac bani de o bere si-si dau cu parerea fara sa verifice.
La pretul de 7000E.
Tuning/Design 4000E
Reparatii 3500E
Nu mai ziceati de remat?