Se intampla si la case mai mari.
Aveam permis de 7 ani, doi prieteni in masina, fusesem sa ne dam cu mocanita, iar la intoarcere, in intersectia a doua drumuri nationale, eu am trecut cu 80, fiind pe drumul fara prioritate. Am realizat asta in mijlocul intersectiei, si am scapat cu noroc.
E singura data cand am patit asa ceva, si sunt mult mai atent de atunci.
Ai luat carnetul de 2 sapatamni si nu stii despre ambreiaj? Nici nu stii sa fii atent la semnele de circulatie? Dai cu presupusul ca e "drum normal"?
"era greu vizibil ca era "ascuns pe partea dreapta" (indicatorul). Toate indicatoarele pe care trebuie sa le respecti sunt pe dreapta.
Nu cred ca biciclistii din Germania sunt atat de inconstienti ca soferii romani. Poarta si folosesc lanternele.
Chiar si la un "drum normal" te asiguri. Poate vine un inconstient ca voi doi. Si va face carne tocata.
Da, mi-a explicat ceva legat de ambreiaj pentru ca mergeam cu masina aia de 10 minute lol.Da, majoritatea biciclistilor merg cu geaca reflectorizanta, lumini etc, dar oricum nu scuteste faptul ca de 2, 3 ori mi-au sarit pe carosabil de pe trotuar fara sa se asigure.
Ai dreptate, venea camion pe la 12 noaptea intr o comuna cu limita de 30 km/h. ????????
Ai dreptate nemtii nu au camioane, nici macar dube de 3, 5.
Doi tantalai le puneti restrictie la nemti sa nu circule noaptea ca treceti voi.
Petrovic întreabă: