| RazvanVv10 a întrebat:

Salut, o faza nasoala pe care am facut-o astazi.Btw, eu locuiesc in Germania nu in Ro.
Am luat carnetul de 2 saptamani aproape, merg cu fratele meu in masina (noaptea, ploaie torentiala). Iesim din oras si trecem printr-un sat (limita 30 km/h) si pe dreapta (pot spune ca era greu vizibil ca era "ascuns pe partea dreapta ) semn cu cedeaza trecerea pe care eu nu l-am observat. Am trecut intersectia cu 30 km/h fara sa ma asigur dreapta sau stanga crezand ca este drum normal. Dupa vreo 3, 4 secunde ne-am dat seama de ce am facut pentru ca intrasem pe o strada mai ingusta cu multe case. Fratele meu nu a vazut semnul strict din cauza ca nu era atent si voia sa imi explice alte chesti despre ambreiaj. Eu dupa ce am facut asta m-am speriat si m-am intrebat pe mine, ba, daca venea un biciclist fara lumina ce faceam eu. Este o intamplare din care am avut ce invata si de acum incolo o sa fiu mult mai atent.

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Noapte+ploaie torentiala=zero biciclisti
Cheers

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si intrebarea este?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și întrebarea este?

| Wolf1988 a răspuns:

Daca venea un camion auzeam de voi la pro tv.

| Dragobeta a răspuns:

Ai luat carnetul de 2 sapatamni si nu stii despre ambreiaj? Nici nu stii sa fii atent la semnele de circulatie? Dai cu presupusul ca e "drum normal"?
"era greu vizibil ca era "ascuns pe partea dreapta" (indicatorul). Toate indicatoarele pe care trebuie sa le respecti sunt pe dreapta.
Nu cred ca biciclistii din Germania sunt atat de inconstienti ca soferii romani. Poarta si folosesc lanternele.
Chiar si la un "drum normal" te asiguri. Poate vine un inconstient ca voi doi. Si va face carne tocata.

| RazvanVv10 explică (pentru Dragobeta):

Da, mi-a explicat ceva legat de ambreiaj pentru ca mergeam cu masina aia de 10 minute lol.Da, majoritatea biciclistilor merg cu geaca reflectorizanta, lumini etc, dar oricum nu scuteste faptul ca de 2, 3 ori mi-au sarit pe carosabil de pe trotuar fara sa se asigure.

| RazvanVv10 explică (pentru Wolf1988):

Ai dreptate, venea camion pe la 12 noaptea intr o comuna cu limita de 30 km/h. ????????

| Wolf1988 a răspuns (pentru RazvanVv10):

Ai dreptate nemtii nu au camioane, nici macar dube de 3, 5.
Doi tantalai le puneti restrictie la nemti sa nu circule noaptea ca treceti voi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se intampla si la case mai mari.
Aveam permis de 7 ani, doi prieteni in masina, fusesem sa ne dam cu mocanita, iar la intoarcere, in intersectia a doua drumuri nationale, eu am trecut cu 80, fiind pe drumul fara prioritate. Am realizat asta in mijlocul intersectiei, si am scapat cu noroc.
E singura data cand am patit asa ceva, si sunt mult mai atent de atunci.