| demi98 a întrebat:

O întrebare despre poliție si amenzi am. Am fost oprit noaptea aceasta de către un echipaj. Erau 2 polițiști. Unul dintre ei mi-a făcut semn sa trag pe dreapta iar celălalt doar stătea acolo unde am oprit. S-a prezentat si mi-a cerut actele la control, evident le-am dat si au fost de treaba adica făceau glume si lucruri de genul acesta. Am fost oprit pentru viteza. Cel care aștepta in parcare s-a dus in duba cu buletinul meu iar permisul si actele de la mașina mi-au fost date înapoi. Ideea e ca a venit si celălalt polițist si m-a intrebat daca e mașina mea pentru ca este înscrisă pe un alt nume si nu mi-au dat nicio foaie tip avertisment sau amenda. Nu mi-au spus nimic de vreo amenda sau ceva si m-au lăsat asa dar totuși sunt curios. Au cum sa emită amenzi fără a înștiința persoana in cauza? E posibil sa fi primit amenda/puncte penalizare? Daca e posibil cumva sa aflu câte puncte penalizare am pana acum va rog spuneti-mi si mie! Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| Anonima6754 a răspuns:

Nu cred ca ți-au dat amenda pentru ca trebuia sa îți dea o foaie completată de ei unde trebuie sa semnezi tu, iar actele cred ca ți le-a luat sa vada dacă sunt in regula și dacă actele au fost in regula atunci e totul ok. Întrebarea mea este, nu te-au avertizat ei nimic? Gen sa nu mai mergi cu viteza?

9 răspunsuri:
| Mkeynes a răspuns:

Haha ai avut noroc au fost cuminti

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Dacă primeai avertisment sau amendă, primeai o hârtie completată de ei și pe care o și semnai tu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuiau sa faca un proces verbal si te instintau daca te amendau

| Panamax a răspuns:

Doar te-au verificat in baza de date.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Au notat doar pentru ei datele tale. Dacă aveau intenția să te amendeze, pedepsească, te anunțau pe loc, proces verbal, procedura completă.

| demi98 explică (pentru Anonima6754):

Ba da. Doar au spus. Dar ma gândeam ca am ceva amenda sau asa ceva.

| demi98 explică (pentru sadrian46):

Totuși inca ma macină treaba asta, au cum sa imi dea amenda sau puncte penalizare dupa cum am explicat mai sus? Polițistul din mașina a avut doar buletinul iar cel ce stătea langa mașina mea nu mi-a spus ceva de vreo amenda ci doar sa conduc mai încet..am cum sa ma trezesc cu ea acasa?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru demi98):

Dacă ți-a spus să conduci mai încet, asta a fost tot. Polițistul a decis să îți dea un sfat, o îndrumare, El poate decide asta. Dacă nu ai ce face decât să te macini, macină-te.