Nu poti fii si tanar, sa ai si masina, eventual si casa. In viata nu obtinem intotdeauna ce dorim, sa stii. Poate doar daca suntem plozi de bani gata, doar atunci nu ne lipseste nimic. O sa ai si masina, dar mai incolo (dupa ce reusesti sa strangi bani pentru una). Mai intai o sa ai o rabla care de abia se tine pe roti, apoi o sa ai si tu un Logan (sau tot o rabla, dar mai de doamne ajuta) si abia la a II-a tinerete o sa ai si tu o masina adevarata (in mod normal asa progreseaza viata).
Cum sa faci bani? Acum cat esti tanar si stai pe banii parintilor ai toate sansele (dupa ce te muti la casa ta va fi de un infinit de ori mai dificil). In loc sa arunci banii pe iesiri cu colegii (care nici n-o sa te mai cunoasca la 3 ani dupa ce ai terminat liceul sau facultatea), in loc sa arunci bani pe haine mai mult decat este necesar, in loc sa arunci bani pe parfurmuri, spume de par si alte tampenii, in loc sa-ti iei nu stiu ce ceas pui deoparte.
Man, cati anni ai? Du-te si angajeazate daca este major sau daca nu, poate gasesti un bar sau ceva si tot te angajezi... dar dc iti trebuie masina? Eu in locul tau as strange ban cu ban pentru un apartament atunci cand iesi din liceu/facultate, daca chiar vrei masina atunci ai e asteptat... strange banut cu banut in fiecare an si o sa-ti iei tu ce doresti
Man, am 18 ani si caut de ceva timp sa ma angajez si deja apartament mi se pare mult prea mult plus ca e diferenta mare de la o masina cu care sa ma invart la un apartament si ar trebui sa instrang cativa anisori frumosi si masina imi trebuie sa ma duc la scoala toti din anturaju meu au si e pasiunea mea de cand ma stiu...