anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, parere de un golf 4 break pe benzina de 1.4 sau 1.6 pentru incepatori?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Atunci succes tinere in a cauta o masina buna!
Nu stiu daca vrei cutie manuala sau automata, insa as alege 1.6 benzina e putin mai sprintena decat 1.4 benzina, insa nu te astepta sa faci liniute cu audi 3.0 TDI happy
Nu cunosc cum se comporta la acest model motorul pe benzina pentru ca nu ma pot pronunta, am avut un amic care tot asa a inceput pe golf 4 (hatch) 1.6 16 V automata dar la el motorul era cam praf, nu era intretinuta masina, in schimb tragea destul de bine in zilele ei bune adica ziceai ca are 180 CP asa se simtea; dar stiu ca TDi-urile din acea perioada sunt chiar bune la Golfuri.
Eu sunt fan benzina iti dai seama, dar la benzina aleg doar masini asiatice, stiu eu ca know-who-ul lor la aspirate este peste nemti cand vine vorba de benzina, la diesel e neamtul tatic si in general la turbo happy
Am zis insa de ce nu as alege vreodata pentru oras si distante scurte diesel, si bine faci ca si tu alegi benzinara!
Mers si verificat temeinic masina aleasa inainte de cumparare alaturi de un prieten priceput, dar mai ales verificata la service autorizat, pe langa asta fiind e vorba de un model mai vechi e musai verificarea compresiei, costa putin si iti dai seama imediat daca motorul este uzat peste masura sau daca este bun si merita cumparata masina.

4 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Prea vechi, prea obosit, prea uzat moral, tehnic. Golf 5 kombi ar fi mult mai bine!

| Simpatic a răspuns:

De ce break? ai nevoie de spatiu? daca nu, atunci alege orice caroserie sedan, hatch etc e strict estetic ce am zis, mi se pare batranesc modelul ales de tine
Benzina este o alegere buna mai ales cand mergi in oras sau pe distante scurte, insa nu orice masina veche este si buna datorita uzurii!
In fine ai nevoie de un buget mai mare de 2000 euro in opinia mea pentru o masina cat de cat
M-as orienta la o masina in segmentul a 4000-6000k euro ca sa stiu ca aleg ceva in care sa nu necesite bani bagati in ea lunar in piese
Nu ma intrebati ce masina am ca nu asta e important.
As zice ce as face daca as fi in locul tau, nu ce am facut happy

| vlllaaddd a răspuns (pentru Simpatic):

Eu vreau break deoarece imi place aspectul si dpmdv nu mi se pare deloc batranesc si eu vreau ceva pana in 2000 euro pentru ca asta e bugetul meu, iar hatch nici atat