Trebuie pe numele tau, că doar tu te angajezi, daca faci ceva sa nu-i vina tatălui tau
Masina sa fie pe numele tau, sub 10 ani vechime samd...
Vezi cerintele lor!
Nu stiu de ce ailalti te baga in abureli, dar cat timp nu exista nici o problema sa folosesti masina, NU CRED ca iti cer actele masinii, pentru ca nu au nici o treaba, te intreaba numai unde stai si ce mijloc de transport folosesti, ca sa iti stie aria de acoperire, ca sa stie ce notificari iti trimit pe aplicatie
Habar nu ai ce documente iti trebuie sa fii sofer de Uber asa e?
Dar totusi ii acuzi pe altii de abureli.
Hai ca iti fac o lista:
– Licență de operator de transport alternativ (trebuie să ai o entitate juridică sau un PFA și să fi plătitor de TVA intracomunitar sau să colaborezi cu un partener care are o astfel de licența vezi aici o listă)
-Cazier judiciar (eliberat în ultimele 6 luni)
-Cazier auto (eliberat în ultimele 30 de zile)
– Certificat profesional în regim de închiriere
– Copia conformă a mașinii pe care o conduci
– Ecuson pentru transportul alternativ
– Asigurare de pasageri și bagaje
1) Un nou certificat la inspecției tehnice periodice – (ITP certificatul trebuie eliberat cu o valabilitate de 6 luni). Acesta este cerut pentru transportul alternativ.
2) Dacă colaborezi cu un partener, acesta trebuie să aplice pentru copia conformă pentru tine. În acest caz trebuie facut un contract între proprietarul mașinii și partener (tipuri de contract: comodat autentificat, închiriere, sau leasing, cel mai comun fiind contractul de comodat).
3) Certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a autoturismului
4) Partenerul preia documentele și depune aplicația pentru obținerea copiei conforme de la ARR
5) Partenerul urmează să îi predea copia conformă șoferului după ce o primește de la ARR
Eu cred totusi ca nu ai inteles intrebarea.
Mkay
atunci da un ban si face procura de la proprietarul masinii cum ca poate sa o conduca cu binecuvantarea lui legala
mare lucru