| LucianMihai12 a întrebat:

Salut prieteni.
Urmează sa fiu șofer începător și vreau sa vă adresez 3 întrebări:
1) As vrea să-mi iau o mașină nouă din reprezentantă Dacia Sandero Comfort 2021 Sce65. Ce părere ai despre ea?
2)Ce părere aveți de acest gen de motor SCE65?
3)Cum se prezintă oare mașina pe drum? Cât de bine se prezintă în cazul unei depășiri a unui obstacol sau vehicule?
Raspundeti cât mai sincer vă rog frumos. Vă mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Atunci e bine. Daca iti si permiti atunci e si mai bine. Atunci du-te pe Dacia noua dar totusi du-te pe motorul turbo. Pe hartie sunt doar 25cp dar in realitate se conduc total diferit. Daca tot zici ca e posibil sa o ti 5-10 ani, tot o sa faci o excursie cu mai multi oameni sau cu familia si o sa iti prinda bine cai aia. Varianta de 90cp are si 6 viteze deci e buna si ca masina de autostrada la 120-130km ce e viteza legala.

2 răspunsuri:
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Sincer vorbind, fiind incepator cred ca o idee mai buna e sa incepi cu ceva second hand. Adica cu 3000-4000 euro gasesti un logan sau sandero 1.2/1.4 mpi cu km putini in stare super. Inevitabil ca incepator mai faci greseli si una e sa lovesti o masina de 3000 euro sau una de 10.000 euro. Macar 1 an asa...
Acum pentru intrebarile tale:
1) imi place cum arata noile dacii. In dotarea Comfort ai tot ce ai nevoie ca dotari. E o masina ok.
2) Fiabil ii, fiind motor aspirat.
3) Dupa mine e prea putin pentru asa masina. Evident, poti sa o folosesti fara probleme si poti merge cu o masina de genul pana in alta tara si inapoi. Dar dupa mine nu cred ca poti depasii in siguranta la drum lung. Am amic cu Clio 1.0 TCE si tata are logan 1.0 SCE la serviciu. Diferenta e de la cer la pamant. Tata a si spus ca 1.0 SCE e doar pentru oras, naveta de 10-20km sau depasit carute. Acum sa nu crezi ca sunt genul care zic ca masiniile adevarate incep de la 150cp sau prostii de genul, dar cred ca e o idee buna sa mai pui niste banuti si sa cumperi pe cel turbo. Asa ai o masina pe care te poti baza si la drum lung pentru urmatorii 5-10 ani.

| LucianMihai12 explică (pentru ClaudiuM1997):

Sunt de acord cu tine. Doar ca mie nu-mi plac lucrurile sau mașinile second hand. Bineînțeles că peste 5-10 ani am să-mi iau ceva mai bun și mai puternic deoarece o sa am și experienta, prudență mai multă.