| dominik02021 a întrebat:

Salut. Recent am schimbat niste piese la alternatorul unui chevrolet Kalos motor 1.4 benzina 92cp. De atunci, nu imi mai merge casetofonul, (nu se mai aprinde) nu mi se mai aprinde in bord senzorul de usi deschise, iar check engine ul imi apare in bord cand vrea el. Știți ceva rezolvari? Ce ar putea fi? Mulțumesc, ofer fundă!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vezi toate sigurantele, apoi fa o diagnoza.

| dominik02021 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita. mulțumesc de sfat!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru dominik02021):

Cu placere!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Duci in service auto masina sa o repare ei nu tu ca nu esti autorizat si daca te joci aiurea faci un scurt si explodeaza masina ia foc, asta se intampla cand te zgîrcesti la bani sa o duci in service, las ca stiu eu asa spun multi si se baga le strică si apoi dau mai mult la service la reparatii ca ăia isi dau seama ca a mai umblat un "expert"laughing

| dominik02021 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita.

| Korkodeln a răspuns:

In timpul demontarii/montarii un conector a iesit si nu sta bine, care anume, e greu de spus.

| dominik02021 explică (pentru Korkodeln):

Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita

| dominik02021 explică:

Piesele care au fost schimbate sunt: releu alternator si inel colector alternator.