Piesele care au fost schimbate sunt: releu alternator si inel colector alternator.
In timpul demontarii/montarii un conector a iesit si nu sta bine, care anume, e greu de spus.
Duci in service auto masina sa o repare ei nu tu ca nu esti autorizat si daca te joci aiurea faci un scurt si explodeaza masina ia foc, asta se intampla cand te zgîrcesti la bani sa o duci in service, las ca stiu eu asa spun multi si se baga le strică si apoi dau mai mult la service la reparatii ca ăia isi dau seama ca a mai umblat un "expert"
Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita.
Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita. mulțumesc de sfat!
Caz rezolvat, era o siguranță din interiorul mașinii. probabil a primit un șoc. am luat toate siguranțele la măsurat iar intr-un final am gasit o pe cea bulita