anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, s-a aprobat legea cu permisul de conducere (B) la 16 ani?

Răspuns Câştigător
| Bacrau1503 a răspuns:

Da,dar întâi trebuie sa merg la politie si sa îți puna niste feluri de întrebări despre conducere si daca il iei trebuie sa mergi doar cu mașinile su motor mic...

14 răspunsuri:
| InnocentSins a răspuns:

Din câte știu eu, la 16 ani ai dreptul să deții premisul pentru următoarele categorii de autoturisme: AM, A1, B1. Mult noroc!

| alexandrualind a răspuns:

Nu s-a aprobat inca dar poti de la 18 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde afluxul asta de intrebari legate de permisul la 16 ani, cred ca e a 101 pe weekend ul asta si nici macar nu a existat o lege in sensul asta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu numai ca nu s-a aprobat dar nici macar nu a existat, in Parlament, o propunere de lege in acest sens.
Vazand gramada de intrebari cu acest subiect ma tot intreb de unde au inceput.

| BJK1903 a răspuns:

Nu,si sper sa nu se aprobe. Voi la 16 ani habar nu aveti de voi si vreti permis de conducere. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Bacrau1503):

De unde ai scos-o pe asta frate... auzi s iti puna politia niste intrebari... looooooool

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Da sa aprobal legea ca la 16 ani sa primesti prin posta cadou permis b1 iar la majorat sa primesti B iar insfarsit la 21 sa iti dea si C+E

| BJK1903 a răspuns (pentru Năstasă_Iulian_1993):

Buna gluma laughing

| Eduaard a răspuns (pentru suntserios):

Ba există.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Eduaard):

Te rog sa o prezinti? ce lege, din ce an

| Eduaard a răspuns (pentru BJK1903):

Sunt alții la 30 de ani care nu știu cât unii la 16winking

| BJK1903 a răspuns (pentru Eduaard):

Tu ai citit macar ce scrie in stire? "Totuşi, dacă proiectul se va transforma în lege, pe şoselele din România ne-am putea întâlni cu... elevi." "Totuși, proiectul care ar urma să modifice legislația rutieră va avea nevoie să treacă prin comisiile de specialitate din Parlament, dar și de votul deputaților și al senatorilor." DECI LEGEA NU ESTE APLICATA SI VOTATA, si inca sper sa nu se aprobe. happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Eduaard):

Propunerea unui deputat nu e lege care sa ajunga la vot, sunt doar vorbe goale