| AntonGeorg a întrebat:

Salut!
Stiti cumva, incap 3 biciclete MTB pe barele transversale ale unui sedan? (bineinteles, 2 intr-un sens, una invers) Intreb ca sa nu dau banii pe al 3-lea suport degeaba. Multumesc!

6 răspunsuri:
| Nechi444 a răspuns:

Ești homosexual?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai bine iei 3 suporturi cum ar trebui decat improvizatii si sa il injuri pe cel ce ti-a zis da bossule merge, legi acolo cu sarma si n-ai treaba

| AntonGeorg explică (pentru anonim_4396):

Pai asta e intrebarea: are rost sa iau al 3-lea suport, incape a 3-a bicla sau dau banii pe el degeaba?

| AntonGeorg explică (pentru Nechi444):

Da, nebunule, al 3-lea suport, e ala la fel de invers ca tine, vream sa te bagam la mijloc, dar imediat ai mirosit. Na, experienta isi spune cuvantul! Oricum, nicio grija, nu-ti punem sa la bicla ca stim ca asa iti place. Tzuk!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AntonGeorg):

Pai depinde ce masina ai

| AntonGeorg explică (pentru anonim_4396):

Fratele meu intru Cristos, tu ai citit intrebarea aia? Scrie in caractere latine, limba carpato-danubiano-pontica ca e pentru un sedan, lasa-le in grijania lor, ca barele alea sunt identice pentru toate sedanurile, vrei sa-mi spui ca ar incapea 3 bicle pe Passat, dar nu pe Opelul meu Vectra? Am zis sedan ca sa fie clara clasa, ca nu-i nici SUV, nici Smart. Mai intai ma iei ca sa n-o leg cu sarma, acum ca depinde de masina, ce urmeaza? Daca sigur e bicicleta si nu binoclu? Citeste intrebarea aia ca are un pic peste 20 de cuvinte cu tot cu "salut" si "multumesc". Sau, si mai bine, nu mai citi, varule, odihneste-te ca a fost ziua lunga! Pace si liniste!