Bmw seria 5, 525d, seria 3 330d, mercedes C-class, mercedes E Clasa, cam astea ar fi cele mai bune.
Chiar nu stiu daca iti permiti sa intreti un 3.0 dar o varianta ar fi E46 330d. O alta varianta ar putea fi 530d E60 dar nu stiu daca gasesti ceva bun la 5 mii.
Scuze, nu vreau sa platesc pretul masinii doar pe impozit pe 2ani. Pretul unui motor de 3000cm3 este mult prea exagerat pentru drumurile noastre.
Pana in 2000cm as prefera
M-am urcat astazi intr-un seria 5, e60. Mi se pare mult prea mare pentru o masina de oras. M-as orienta catre sedan/coupe/hatchback, nu limuzina.
Daca ai in jur de 1.80m nu recomand C clas si seria 3, eu am 1.88 si nu stau prea confortabile.
Daca mai pui ceva bani s-ar putea sa iei un e60 2006 bunicel sau un e39 super bun, adica pach M si dotari multe.
Daca zici ca vrei cai multi nu stiu ce sa zic de E class. E foarte bun pentru confort dar nu are cai multi nici macar motoarele mari.
Recomandarea mea ar fi sa mergi pe e39, este o masina foarte fiabila.
Am 1.85, si in spate la e46, coupe, aveam loc destul, si la picioare, cat si la cap. (Nu sa ma intind cu picioarele, dar suficient cat sa fie confortabil)
Atunci nu ramane decat un 320d 150 HP urmand sa ii faci soft stage 1 daca vrei sa traga bine.
320d, 120d, si am mai vazut cateva... La care e ambreiajul mai usor?
BMW are tracțiune pe spate. Dar trebuie să ai grijă iarna la derapaje pentru că se pierde controlul ușor.
Inca mai am e46, 2ani de zile m-am dat cu el. Iti zic sigur ca la drum lung tu cu inca 1 ca tine in spatele tau e naspa. Am trecut la e60 si diferenta e enorma. Adevarul e ca sunt din ligi diferite iar e60 deja este o masina premium dar si e39 este o masina super spatioasa. Iti da senzatia aia de masina mare, puternica.
Eu unul nu o sa mai iau masini mici mai jos de E class, 5er, a6,
Sincer, o sa ai probleme iarna unde ar avea si cele tractiune fata...
Sincer iti zic eu nu-s un sofer prea bun, dar ma pot lauda ca am urcat pe semenic iarna trecuta cu 3 persoane in masina fara lanturi si cauciucuri de iarna destul de varza, cele de pe spate n-au profil mai mult de 5mm. Cred ca am fost singurul cu tractiune spate care n-a avut lanturi pe roti(desigur pentru orice eventualitate le-am avut in portbagaj).
Oricum au fost foarte multe curbe in care mi-a fugit spatele dar am lasat-o usor cu a doua si am urcat.
mtw123 întreabă: