| ClaudiuM1997 a întrebat:

Salut. Sunt in cautare unei masini cu motor aspirat 2.0 benzina ce mai tarziu vreau sa ii pun GPL. Aveti vreo recomandare? Stiu ca cele 1.6 mpi de la Ford si Renault merg bine cu GPL dar is cam mici. Multumesc!

4 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Îți pot spune doar să eviți bmw-ul. Motorul de 2l de pe 318i are destule bube și fără gpl.

| ClaudiuM1997 explică (pentru VoidEternal):

Știu. In general la nemțești merg pe diesel. Mă gândeam la un mazda 2.0 mpi pe gpl 2011 dar nu știu dacă se împacă bine cu gpl.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vezi daca mai are Renault-ul ceva 1.8-2.0 aspirat, pe benzina. Alea merg foarte bine cu/fara GPL.
Nu stiu Ford cum sta cu benzinarele, am vazut doar cateva. Mazda e o corcitura de Ford, mult mai proasta. Partile de Mazda sunt aiurea, tabla de rahat si mecanica foarte incalcita. Nu recomand nimanui.
Eventual o Toyota. Am cativa clienti cu benzinare/hibride, sunt foarte de casa, se conduc placut.

| relian a răspuns:

In general la masinile germane mergi pe diesel wow.Mergi de ce? Cas naspa? Te inseli si toti va inselati, merg struna, faptul ca voi aveti cazane aia nu arata absolut nimic.
Am vazut un Ford de asta cu motor de 2 litri benzina 185 CP consum f bun, Ford Fusion, scula de masina, nu inteleg de ce puneti voi GPL pe masini.
BMW cu motor 2 litri pe benzina wow, alea da masini, eu asa am una, astea da masina frate nu trotinete.Ce pot sa zic, desi sunt si bmw 2litri cu 180 CP, nu se compara cu Fordu asta ce zic mai sus care, BMW zici ca are sute la felul cum reactioneaza.
Astea au pe bmw la motoarele de 2litri benzina 180 si 240 CP iar consumul este acelasi laughing