De ce ai pune GPL de 500 euro, pe o masina de 500 euro, care oricum o da in consum de ulei, rugina, si nu are nimic deosebit?
GPL merita pe motoare misto, fiabile si cu putere multumitoare. Masina ta e un fel de Logan facut de nemti, pe care taranii nostri il pupa in fund, in cinstea ALH-ului.
Pentru motorul tau, recomand inca 2-3 ani pe benzina, si rabla. Daca ii pui gaz abia se mai misca, si suge tot uleiul.
Un prieten si-a pus pe o Fabia din 2003 1.4 si este foarte incantat de consum.O are un an si ceva cred.
In loc sa bage de doua ori pe saptamana benzina de cate 100 de lei, baga o singura data gpl de 100.
Sa ai grija sa pui rezervor cat mai mare in roata de rezerva, cred ca incape cel de 46 de litri.
Poluezi mai putin iar motorul este mult mai curat la interior.
Eu am GPL pe un Citroen Xsara Picasso de 1.8 de vreo 5-6 ani și e super. Doar la urcări grele (Transfăgărășan) am simțit că parcă nu are suflu.
Atunci este simplu.Eugen si fiul Bucuresti.
Eu am mers la ei deoarece multi instalatori mi-au zis acum cativa ani ca pentru motorul meu tfsi nu se poate, nu merita etc.
Sunt profi.
M-au programat la ora 8 si la 3 m-au chemat sa iau masina.Garantie 2 ani.
Daca simti o scadere de putere sa stii ca este din cauza GPL-ului.Eu iau doar de la cativa distribuitori.
CornelusCornii întreabă: