Sa cumperi masini in rate e o oligofrenie sinistra. Nu sunt case sa-si mentina sau sa-si creasca valoarea. Sa nu mai faci tampenia asta.
Sa il scuzi. Nu toti avem 30.000 asa la îndemână ca tine sa ne luam masini cash.
Pai nu ai pierdut 8k. Ai folosit masina 2 ani pentru acei 8k.ce te asteptai? Sa faci 70k km cu ea si sa iesi pe plus?
Nu am vrut sa par rau intentionat. Numai ca e o chestie care nu merita. Masina isi pierde din valoare cum o scoti din lot. Platind rate cu dobanda pierzi bani automat. Cum am spus, nu e casa, apartament ori aur sa-si mentina sau sa-si creasca valoarea. Bine, logica cu masina o aplici la multe produse. Multe isi scad din valoare automat. Dar una e sa iti iei un TV de 2000 de lei si sa dai inapoi 2500, alta e la lucruri de valoare mare. Omul a zis bine, a pierdut niste bani multi pe nimic. Nu am nici eu 30k sa-mi iau noua. Dar ideea e sa nu te intinzi mai mult decat buzunarul. Iti iei un second hand la 4k (pret la care iti iei o masina f buna), o vinzi in trei ani pe 2k, dar te-ai folosit de ea trei ani si "pierzi" 2, nu 8. Ratele la chestii scumpe care-si pierd valoarea repede nu-s o idee buna oricum ai lua-o.