| FitMonkey a întrebat:

Salut
sunt pe cale de a cumpara o masina
buget pana in 3500 e
ce imi sugerati dintre vw golf IV, audi A4
daca golf, 1.4 benzina sau 1.9 TDI?
in procent de 70% as umbla prin oras cu ea
dar de bmw 320D ce parere aveti?

astept sugestii. multumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Iti recomand un Golf 4 cat mai nou, obligat 1.9, preferential cu codul motor ALH e unul din cele mai fiabile motoare de la VW, iar piesele si intretinerea este ieftina, iar daca spui ca 70% umbli prin oras cel mai probabil modelul hatch-back e cel mai bun, fiind mai scurt vei gasi mai repede un loc de parcare, acum depinde si de ce transporti... iar daca iti plac sedanurile, recomand o Bora, aceeasi platforma ca si Golful, dar e in varianta sedan/berlina.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 3500euro nici nu inteleg de ce te uiti la Audi sau Bmw

| exilon1 a răspuns:

Ia-ți un Golf 4 1. 9TDI, 90 cai, cod motor ALH și vei fi super mulțumit de consum fiabilitate.

Daca nu poți să-ți iei un Passat din 2000 sau un BMW 320 din 1999 dar o să ai mai mult de platit cand mergi la service-uri...

| Caddy14 a răspuns:

Bmw 320D este destul de ok si gasesti piese de calitate la preturi bune la toate atelierele de dezmembrari.

| FitMonkey explică (pentru suntserios):

Vrei sa zici ca, cu 3500 nu imi pot lua un bmw seria 3 din 2000? sau un audi a4 din acelasi an?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru FitMonkey):

Ba da iti iesi niste cazane pe roti vechi de 15 ani, cu peste 300.000 km, le vei inscrie pe Bulgaria ca na, taxa te va costa cat masina si pe urma plangi ca o sa cada cate ceva a masina, ca na la 300.000 km mai cedeaza una alta.

Mai conteaza ca puteai din banii aia sa iti iei o masina mai noua si mai putin rulata cand scrie BMW sau Audi pe masina ta?

| FitMonkey explică (pentru suntserios):

Bun, atunci ce imi sugerezi?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru FitMonkey):

Un golf, un focus, gasesti o masina decenta in banii aia, poate un polo sau o astra