Mergi tu cu o conservă de Logan sau Albea. În alea se moare clar de la 50km/h în sus. În trafic avem multe suv-uri conduse periculos.
Eu îmi conduc liniștit "rabla" de 15 ani și 300. 000km, e din start mult superioară Loganului, fiind cu vreo doua clase peste.
Nu mai vorbesc de spațiu, confort, dotări, putere, etc.
Costă mai mult service-ul, dar cunosc pe cineva, știi?
Și totuși, aici era vorba de coji pe la 1000e. Omul are nevoie de experiente din zona asta, nu de principiile cuiva care n-a trecut pe acolo.
VW Polo e o masina prea usoara pentru 1.9 TDI. Nu o recomand, si nu recomand VW in general.
Renault Laguna e o masina ceva mai sofisticata, nu o recomand incepatorilor.
Daca aveti buget pana in 1000e, recomand Opel Astra G, Opel Vectra B, Ford Focus sau Renault Clio. Astea sunt masini pe care dai 3 lei, si le folosesti cativa ani fara sa bagi nimic in ele. Chiar nu are rost sa te uiti la altceva.
"si nu recomand VW in general" - oooo, tu ești șeful de la tata-motors?
Cred ca am dreptul sa recomand ce vreau, nu?
Sau trebuia sa vorbesc cu tine inainte?
"am dreptul sa recomand " - logic, doar suntem intr-o țară liberă (zicem noi)
de curiozitate: ce te califică să zici: " nu recomand VW "?
Pai, am avut, lucrez cu ele, si nu se incadreaza intr-un buget mic.
In 2018 am luat un Focus diesel "boboc", cu 1100e. Tot atunci, un Golf 4 ALH sarea de 1500e, si nu se ridica la nivelul unui Focus.
De aia nu se aplica VW aici, de banii aia nu prea are ce isi lua, si nu sunt genul de masini in care sa nu bagi bani.
Tu ce experienta esti pregatit sa imi povestesti?
Sincer, te sfătuiesc să stai cat mai departe de motoarele franceze sub 2010...
Dar asta nu înseamnă că recomand nici Polo din 2001
Ce ți-aș putea recomanda, la un preț mai redus, ar fi un Ford Focus sau un Mondeo.
Ideea e că nu știu în ce buget s-ar încadra sa îți dau mai multe alternative
Nu-ți trebuie nici o experiență să-ți dai seama că a-ți lua o mașină de douăjdeani e cel puțin neinspirat când ai mașini noi cu 5-6 mii eu.
"Mergi tu cu o conservă de Logan sau Albea" - ia-ți tu un gunoi de douăjdeani!
In sfarist si a luat un pegeout 307 2.0 2004 si este foarte multumit de el mersi pentru comentari.
JaguarSType întreabă:
InOrOut întreabă: