| Adrian2100 a întrebat:

Salut,tocmai ce am cumparat o masina adusa din Franta de la un om care a postat un anunt pe olx.Masina a fost adusa pe roti.

Masina merge si arata impecabil intrrbarea mea este urmatoare.Pentru inmatriculare in Romania am urmatoarele acte.

Certificatul de inmatriculare barat si stampilat pe care scrie Vendu le si data respectiva.

2 hartii

Pe una scrie Declarationde cession d'un vehicule pe care e trecut el seria sasiului alte date si din nou stampila.Am verificat stampila iar adresa din stampila ducea un garaj din franta de unde omul spune ca a si cumparat-o deci nu m-a mintit.

A 2-a hartie scrie Declaration d'achat d'un vehicule d'ocassion unde m-am trecut eu cu datele din buletin seria sasiului etc.Aceasta hartie seamana cu cealalata doar ca difera titlul si este si ea stampilata la fel.

Mai am documentul in care se vede ca a trecut lpe la o verificare cum e itpu la noi, mai am asigurarea pe 2 luni o carte verde si o factura in franceza etc.

Sunt in regula aceste documente pot inscrie masina fara probleme?
Omul mi-a zis ca nu o sa am nici o problema din acest punct de vedere dar am zis sa ma asigur pana ma duc la politie sa ma programez dupa paste.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mai întâi va trebui să treci e la un birou de tradus acte care să pună și apostilă.

| Adrian2100 explică (pentru mihai69):

Deci sa inteleg ca sunt ok documentele.Am auzit si eu ca trebuie tradus.Cum mai exact il traduce? iti face o copie ceva in romana sau cum?