anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

a dat cineva examenul auto (de traseu) pe timp de iarna? Am fost programat pe 9 Decembrie și îmi e frica de mor pentru ca e ultima data când pot da. împărtășiți mi experiența voastră, va mulțumesc!

10 răspunsuri:
| skyrim2 a răspuns:

9 Februarie, ma scuz

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am dat iarna... prima data s-a amanat examenul ca era viscol afara, a doua oara am avut noroc ca erau bine curatate strazile.
Nu cred ca se tin examenele cand e zapada pe jos.

Trebuie sa incalzesti bine masina inainte sa fii sigur ca nu iti ingheaza / aburesc geamurile. In rest trebuie doar sa fii putin mai atent si delicat cu frana daca e polei pe jos... in rest nu prea sunt diferente. Si neaparat faruri aprinse daca e mai innorat, ninge, ceata, burnita

| Dennisz a răspuns:

În primul rând, experiența mea a insemnat 100 de euro,dacă ințelegi ce vreau să spun.(chiar dacă știam să conduc foarte bine),că deh, am crescut in familie de șoferi profesioniști.
Dar când am dat orașul a fost ok,frig,zăpadă pe carosabil, dar agentul nu ma băgat chiar prin toți nămeții.
Plus de asta, presupun că mașina de examen este cât de cât bună, nu o rablă de Dacie.
Nu ai de ce să iți faci vreo grijă, totul va fi super bine, iei vreo 4-5 ore de condus in plus inainte de examen și totul e ok, crede-mă, plus de asta nu se știe câtă zăpadă va fi, dacă va fi.
Ne auzim pe 10 decembrie cu permisul.
Cheers

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Dennisz):

Si uite asa ma intreb eu cum de au unii soferi permis... aparent cu 100 de euro

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Majoritatea celor care il iau din prima, il iau asa. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e clar, de aia si sunt atatia idioti la volan.

Stii sa invarti covrigul nu ai nevoie de spaga. Nu stii? mai inveti. E simplu.

Si sa nu vii cu povestea aia ca poti sa conduci perfect ca oricum te pica ca nu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu tin partea celor care fac asa, mai bine dat de 10 ori dar luat pe bune, decat cu 100 de euro, pe langa ca iti pui viata ta in pericol, cel mai grav, pui in pericol si viata celorlalti.

| RB26DETT a răspuns (pentru anonim_4396):

L-am luat din prima, fara bani, mare lucru, daca-ti place cu adevarat nu prea ai cum sa-l pici, acum depinde, difera orasele, nu toate au acelasi nivel de dificultate si examinatorii nu s-au trezit toti fericiti.

| TicTac47 a răspuns:

Mergi incet, pastreaza distanta franeaza incet fara sa ai volanu in dreapta sau stanga (pe gheata)

| Dennisz a răspuns:

Raspunsul asta e un update catre toti incompetentii de mai jos care comenteaza aiurea.
In judetul Suceava sunt examinatori care iti cer in fata spaga, sau laolalta cu instructori, si ce sa vezi, spaga sa si marit la 250 de euro dragii mei.
Multi pasionati de camioane si chiar masini mici (B pentru inculti) suntem obligati sa le dam banii pentru pasiunea noastra!
Cheers.