anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Acum 3 luni am împlinit 18 ani si am luat si permisul de conducere.Am vorbit cu parintii mei si am decis ca eu vreau sa-mi achizitionez un Porsche Panamera 4S din reprezentanta.
Cer seriozitate in sectiunea de raspunsuri.Nu vreau sa vad comentarii de copii fara creier.As vrea sa stiu mai multe despre aceasta masina.Din cate am auzit este foarte costisitoare intretinerea, dar asta nu conteaza.

Răspuns Câştigător
| DarthNiger a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa ai parinti milionari sau ceva daca ei isi permit sa iti cumpere o asemenea masina

18 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Daca-ti permiti sa o cumperi iti permiti sa o si intretii, mai ales ca masinile noi au garantie, cativa ani nu te stresezi prea tare cu intretinerea, pe langa asta Porsche sunt destul de bune la capitolul fiabilitate, costurile de intretinere vor fi mari pentru ca este vorba de o marca premium, de asta trebuie sa fii constient.
Dar totusi, daca ai spus ca nu conteaza daca intretinerea este costisitoare, de ce ne mai intrebi daca merita sau nu sa cumperi o astfel de masina?
Daca ai foarte multi bani si nu-ti pasa de costuri propunerea mea este sa-ti cumperi ce-ti place cel mai mult.
Daca esti limitat de buget atunci intr-adevar trebuie sa te orientezi catre ceva ce-ti place dar se si incadreze in banii pe care-i ai. in cazul tau daca tie iti place masina respectiva o poti cumpara linistit.
Sa te supar putin asa pe final, grija mare cum o conduci, esti incepator, si eu am fost incepator si stiu cum e cand ai o masina puternica, pana te obisnuiesti cu ea, te rog eu mult sa mergi cu foarte multa atentie! Nu ma rog neaparat pentru tine, ma rog pentru oamenii nevinovati pe care i-ai putea afecta in caz ca te rupi in figuri si pierzi controlul, mai ales fiind iarna!
Pentru cei ce se rup in figuri si ajung sa sfarseasca intr-un copac/stalp/prapastie si nu mai iau si alte vieti cu ei nu am nicio parere de rau, selectia naturala si-a facut treaba.
Zic astea pentru ca unii incepatori se omoara si cu 140 de cai sau mai putin, cunosc un caz...

| johnnny123 a răspuns:

Păi de ce nu vrei răspunsuri de la copii fără creier? Dacă este adevărat ce spui aici, înseamnă că nici tu și nici părinții tăi nu aveți prea mult creier.

Să cumperi unui puștiulică fără experiență o mașină atât de puternică doar ca să faci paradă cu bogăția ta nu este un semn de mare inteligență și rafinament...

| Romaniamafia a răspuns:

Iti permiti Porsche si te vaiti de intretinere? Pune GPL pe ea ca am mai vazut, ca sa fie treba facuta cum trebuie.

| sierra1 a răspuns:

Bluff Edy mamă, cine are bani de mașină nouă intreabă la reprezentanță nu pe la colțrui sub un pseudo-nume, este?

| Eddward15 a răspuns (pentru sierra1):

Vreau să stiu dinainte mai multe lucruri.Intreb si la reprezentanta, nu-i problemă

| Eddward15 a răspuns (pentru Romaniamafia):

Nu m-am vaitat de intretinere.Am spus ca am auzit ca e costisitoare, nu am zis ca nu-mi permit.

| Eddward15 a răspuns (pentru johnnny123):

Da boss.De aia am dat comanda la mami si pa tati bolid de lux.Sa ma rup in figuri.Sunt constient si de lucrurile negative care se pot intampla.

| Eddward15 a răspuns (pentru RB26DETT):

Imi plac mult masinile din gama Porsche.De aia si vreau Panamera.Sa stii ca am o gandire destul de matura, si nu mi-o cumpar sa intru cu 150km/h in curba sau sa fac Launch Control.O vreau pentru ca imi place si e foarte frumoasa. Oricum, mersi pentru comentariu.App, masina o voi lua prin martie, nu iarna.

| Digikey a răspuns:

Este frumos sa visezi.

| Eddward15 a răspuns (pentru Digikey):

Viseaza tu in continuare.Eu deja am?

| darrio2007 a răspuns:

Vii cu intrebarea asta ca sa te lauzi? Daca vrei sa stii mai multe despre ea, vezi mai intai pretul.

| Eddward15 a răspuns (pentru DarthNiger):

Nu ca ma laud sau cv, dar ca tot ai zis chestia asta iti voi spune. Tata are firma de imobiliare si mama este doctor stomatolog cu 5 cabinete in București.

| Eddward15 a răspuns (pentru darrio2007):

Da,eu sunt genul de persoana careia ii place sa se laude.Masina este 170.00 tot cu tva.

| Digikey a răspuns (pentru Eddward15):

Nici sa scrii un pret nu esti in stare.

| Eddward15 a răspuns (pentru Digikey):

Ai smr tu? Copile, am fost saptamana trecuta si am facut o configuratie la ei la reprezentanta cu ce am vrut eu sa am pe ea. E 170.000 cu tva. E Panamera 4S nu Gts sau turbo, daca te referi ca e pretul cam mic?

| Digikey a răspuns (pentru Eddward15):

170.00 Euro e ok.O jucarie de Craciun.

| darrio2007 a răspuns (pentru darrio2007):

Permis ai? Sau il iei tot cu ajutorul mamei si a lui tăticu?

| johnnny123 a răspuns (pentru Eddward15):

Bine boss, rupe-te în figuri pe banii lui mami și lui tati, că tu nu ai produs un leu în viața ta, deci ai cu ce te lăuda.

Numai ai grijă să nu ajungi ca Mario Iorgulescu, că mămica nu știe să repare decât dinți.