| AndyVoDa a întrebat:

Am 1, 80 înălțime și vreau să îmi cumpăr o motocicleta dirt/motocross, cum vreți săiîi ziceți. Precizez că am 16 ani și 80kg. Singurul lucru pe care vreau să îl știu e ce înălțime trebuie sa aibă motocicleta si dacă un 80cm pana la şa e ok? Fundaa

Răspuns Câştigător
| DanielCD a răspuns:

Nu e o chiar regula, dar cauta pe net ceva prin zona ta, du-te la om urca-te pe ea(poate te lasa sa dai si o tura, desi nu cred) si vezi cum ti se potriveste, cum stai pe ea, cum ajungi la comenzi, daca te incomodeaza ceva, incearca mai multe modele! Sunt motociclist!winking Bafta

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Haha esti gras

| AndyVoDa explică (pentru DanielCD):

Pai vreau sa stiu doar inaltimea. Adica daca tu/dvs ai 1, 80 cam ce inaltime trebuie sa aiba motocicleta(Nu vreau sa arat stupid, atata tot)

| DanielCD a răspuns:

Eu ti-am spus dpdv al moto, acum daca tu vrei sa arati bine; nu stiu cum arati sa-ti pot recomanda, inaltime, cadru, ghidon, accesorii; eu ma gandeam ca vrei sa te dai cu ea nunsa faci poze! Bafta

| AndyVoDa explică (pentru DanielCD):

Da as vrea sa ma dau cu ea.Dar daca arat ca un ditai ursul pe o motocicleta de 0, 5 e cam nasol. Vreau sa fie echilibrata cu marimea mea.D-aia am specificat inaltimea si greutatea