| ZitzCamper a întrebat:

Salut Tpu.Am 13 ani(in Februarie 2013 fac 14 ani)si as vrea sa imi cumpar o Aprilia RS50 de 49centimetri cubi.Nu il conduc prin oras sau pe drumuri aglomerate...conduc prin cartier pe drumuri mici...sau la tara la bunici mei,unde nu prea este politietongue
Intrebarea mea este, ce parere aveti voi despre aceasta?

Răspuns Câştigător
| Bijutierul1 a răspuns:

Du-te si fa cursul pentru scutere pana in 49 CP costa 100 ron dar asta abia de la anul cand faci 14 ani, de rupt ceva oricum iti rupi si daca mergi cu 5 Km la ora( eu am facut o curba stransa la un capat de pod si am alunecat pe o pata de ulei... nu am avut mai mult de 5 la ora).Sa fii sanatos happy

4 răspunsuri:
| KaPy2 a răspuns:

Daca nu a iviteza in sange e bine, eu mi-am rupt mana cu un malaguti f12 modificat, pentru incepator e bine cu un piaggio si, eu ziceam ca este imposibil sa cad ma credeam buricu pamantului si intr-o curba era pietris si am cazut si in + piaggio si consuma si putin pe langa aprilia

| Marius2Marius a răspuns:

Sfatul meu e sa iti iei un atv de 49centimetri cubi pentru ca e mai sigur decat un scuter si senzatia de pe el nu se compara cu nimic.eu am si scuter si atv si iti pot spune ca imi place atv-ul de 100 ori mai mult decat scuterul chiar daca merge ceva mai incet. Si pentru inceput nu e bine sa ai ceva foarte rapid happy

| ZitzCamper explică (pentru Marius2Marius):

Am condus atv...eu unul prefer motocicleta

| Bijutierul1 a răspuns (pentru Bijutierul1):

Mersi.