| Cristi1305 a întrebat:

Am 14 ani si la 16 o sa dau de A1 si am o intrebare. Daca voi veni la scoala in costumul de protectie pentru motor, vor zice ceva profesorii? Vreau sa fiu in siguranta mereu!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Costumul de motociclist nu este pentru scoala, nefiind o tinuta adecvata.
Conform Statutului elevului citez:
"ART. 14. Elevii au următoarele îndatoriri:  
  a) de a frecventa toate cursurile, de a se pregăti la fiecare disciplină de studiu, de a dobândi competenţele şi de a-şi însuşi cunoştinţele prevăzute de programele şcolare;
b) de a respecta regulamentele şi deciziile unităţii de învăţământ preuniversitar;  
  c) de a avea un comportament civilizat şi de a se prezenta la şcoală într-o ţinută vestimentară decentă şi adecvată şi să poarte elemente de identificare în conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu regulamentele şi deciziile unităţii de învăţământ preuniversitar. Ţinuta vestimentară sau lipsa elementelor de identificare nu poate reprezenta un motiv pentru refuzarea accesului în perimetrul şcolii;"

4 răspunsuri:
| Nătărău a răspuns:

Cînd ai ore de condus bineînțeles că poți să mergi în costum.

| mgtow a răspuns:

Daca se ia de tine zici ca e vesta antiglont, psd.ul lasa interlopii liberi si nu stii cand are chef unu de impuscat la misto

| Cristi1305 explică (pentru Nătărău):

Ma refeream la scoala normala, nu la cea auto

| Cristi1305 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc mult! Atunci nu o sa mai merg cu motorul la scoala, deoarece la inceput o sa imi fie frica fara costumul de protectie.