| Soldier92 a întrebat:

Am luat difuzorul de la un Subwoofer Logitech 2.1 ( DOAR DIFUZORUL, fara sateliti), si vreau sa il leg la un cd player auto SONY. Vreau sa stiu cu ce fire le leg pentru ca mai am deja pe usile din fata 2 boxe Sony, si daca as pune si subwooferu asta la ce il leg pentru ca nu vreau sa pun amplificator ca nu e nevoie. Deci difuzorul de la subwoofer, la ce il leg?

Răspuns Câştigător
| ombladon a răspuns:

Daca ai CDplayer cu 4 canale, iar pe cele de pe spate nu ai difuzoare, il pui pe asta pe unul dintre cele 2 canale (firele mov sau verzi in general)

4 răspunsuri:
| Soldier92 explică (pentru ombladon):

Chiar nu ma pricep asa bine la el. http://www.sony.ro/support/ro/product/CDX-S22/specifications Asta e cd playerul. Legaturile au fost puse astfel: Rosu+galben la baterie, negru pe caroserie. Firele albe si cele gri sunt legate la boxele pe fata. si a mai ramas mov si verde. Dar daca pentru cele pentru fata am nevoie de 4 fire ca sa leg 2 boxe + si - acum ca sa leg difuzorul de la subwoofer la care din culori le leg?

| ombladon a răspuns (pentru Soldier92):

Ori 2 mov ori 2 verzi, la fiecare culoare, unul din fire, are o dunga neagra, acela este firul de minus.

| Soldier92 explică (pentru ombladon):

Ok am inteles. Dar sigur nu se arde nimic? laughing)))

| ombladon a răspuns (pentru Soldier92):

Pai impedanta difuzorului nu cred ca este mai mica de 4 ohmi, deci in cel mai rau caz, se arde difuzorul daca este de putere prea mica.