| Danutul22 a întrebat:

happy

Am nevoie de niste opinii despre urmatoarele masini (am optiunea de a alege una dintre ele)

1.Nissan Juke 2015
2. Opel Insignia 2013
3.Hyundai i40 2013

Da, m-am uitat la reviewri si pe niste forumuri happy dar sunt curios si de opinia voastra.
Multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| ZetZ a răspuns:

Am avut un Opel Insignia si am fost foarte multumit de el... un sedan masiv sa spun asa

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

De departe Hyundai i40.

| HLucian a răspuns:

Hyundai i40 fara doar si poate

| Danutul22 explică (pentru ZetZ):

Mersi de raspuns!
Dar am uitat sa mentionez 1 lucru si cu noul sistem habar nu am cum sa modific intrebarea...asa ca o sa o fac aici.
Ideea e ca am 198cm inaltime, crezi ca as fi ok in masina?

| Danutul22 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Mersi de raspuns happy
Dar am uitat sa mentionez un lucru si habar nu am cum sa editez intrebarea cu noul sistem TPU.
Ideea e ca am 198cm, crezi ca as fi ok in masina?

| ZetZ a răspuns (pentru Danutul22):

Lol, nu sunt ca tine, am doar 186, dar paream mic in aia=]]]

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Danutul22):

Mai, nu stiu ce sa zic. Dar in Insignia clar nu incapi in spate laughing) Trebuie vazut.

| ZetZ a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Am avut loc si in spate + ca era si femeia peste mine deci nu e chiar asa mica pe cat o faci sa para laughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru ZetZ):

Eu asta toamna am vazut si un Insignia. Pe locu de la mijloc dadeam cu capu in geam, si am 1.79.

| ZetZ a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu stiu ce insignia ai vazut laughing dar nu ai nici o legatura cu geamul laughing (gandindu-ma ca te-ai referit la geamul din spate) ca la cele din lateral chiar nu ai avea cum laughing

| Kevin1975 a răspuns:

Nissan Juke e bun, dar e masina de femei si e destul de mic. ( Cand m-am urcat la volan de-odata cu pasagerul din dreapta ne-am lovit de coate. Eu am 1.70 si el 1.65, deci foarte mic)
Insignia nu mi-a placut niciodata ( parere personala)iar la hyundai nu prea ma pricep, dar am vazut o data un tucson ( masina mare ) in fata mea, si la deal cand acceleram aproape intram in el cu 1.5 laughing

Întrebări similare