Trebuie sa ai si declaratia lui scrisa si semnata, prin care recunoaste ca ti-a lovit masina, explicand ce si cum s-a intamplat accidentul.
Fara declaratia lui, nu poti depune nimic!
Daaa, parca mi-a dat si declaratia aia in mormanul de harti pe care le-am primit! Le am in torpedou, ma voi uita maine. Multumesc
Ba daa, am chitanta aia sau cum se cheaia ca imi pot repara autovehiculul. Deci eu am toate actele necesare si de la el si ale mele, dar vreau sa stiu daca e neaparat sa fie si el prezent si el cu mine. cam trage chiulul din cate vad eu si vreau masina reparata mai repede ca m-am saturat.
Cum poti sa tii in torpedou acte si declaratii importante?
Nu ti-a fost sparta masina niciodata?
Pana nu ti se intampla tie, probabil ca nu o sa crezi!
Pai le tin in torpedou ca debea acum o ora mi le-a dat... dupa atatea zile. si nu mi-a fost sparta masina niciodata ca nu tin nimic la vedere
Nu-i nevoie sa tii ceva la vedere, daca spargatorii de masini ajung in zona si reusesc sa-ti deschisa masina, cauta ei peste tot, si in torpedou si sub scaune si in portbagaj.
Am patit-o, crede-ma ca stiu bine cat de senina am fost pana mi s-a intamplat mie.
Probabil ca la fel de increzator ai fost si cand ai parcat-o pe strada, nu se mai intamplase pana atunci si totusi, ti-a lovit-o din greseala chiar vecinul.
Sfatul meu este sa fii precaut si prevazator, chiar daca nu ti s-a intamplat pana acum, poate sofezi undeva si parchezi chair si 5 minute, daca esti ghinionist, ramai fara acte, CD-rom si cine mai stie ce mai ai prin masina.
Http://www.promotor.ro/......r-7708109, gasesti toate imformatile. Bafta!
Da-ti un sut in masina si unul in gard. Vecinul va face ca tine si isi va distruge gardul. Asa te poti razbuna pe el.