Da-ti un sut in masina si unul in gard. Vecinul va face ca tine si isi va distruge gardul. Asa te poti razbuna pe el.
Http://www.promotor.ro/......r-7708109, gasesti toate imformatile. Bafta!
Trebuie sa ai si declaratia lui scrisa si semnata, prin care recunoaste ca ti-a lovit masina, explicand ce si cum s-a intamplat accidentul.
Fara declaratia lui, nu poti depune nimic!
Daaa, parca mi-a dat si declaratia aia in mormanul de harti pe care le-am primit! Le am in torpedou, ma voi uita maine. Multumesc
Cum poti sa tii in torpedou acte si declaratii importante?
Nu ti-a fost sparta masina niciodata?
Pana nu ti se intampla tie, probabil ca nu o sa crezi!
Pai le tin in torpedou ca debea acum o ora mi le-a dat... dupa atatea zile. si nu mi-a fost sparta masina niciodata ca nu tin nimic la vedere
Nu-i nevoie sa tii ceva la vedere, daca spargatorii de masini ajung in zona si reusesc sa-ti deschisa masina, cauta ei peste tot, si in torpedou si sub scaune si in portbagaj.
Am patit-o, crede-ma ca stiu bine cat de senina am fost pana mi s-a intamplat mie.
Probabil ca la fel de increzator ai fost si cand ai parcat-o pe strada, nu se mai intamplase pana atunci si totusi, ti-a lovit-o din greseala chiar vecinul.
Sfatul meu este sa fii precaut si prevazator, chiar daca nu ti s-a intamplat pana acum, poate sofezi undeva si parchezi chair si 5 minute, daca esti ghinionist, ramai fara acte, CD-rom si cine mai stie ce mai ai prin masina.