| Cristian7991 a întrebat:

am o problema am gasit un chrysler 300 m cu motor 2.7 V6 204 cp benzinara la un pret de 4000 negociabil. Stiu ca o sa consume mult si mai stiu ca piesele sunt scumpe (masina e inmatriculata la BG) dar ce imi spuneti daca as vrea sa o iau acum si sa zicem peste 2 ani as vrea sa o vand, as gasi sa o vand? Cand spun asta ma refer la oamenii care isi permit sa intretina o asemenea masina. Am uitat sa adaug anul masinii este 2001 iar ca dotari este full

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu e o afacere buna, nu gasesti cumparatori.Are deja 13 ani, consum foarte mare si un impozit la fel.Nu e rentabila si cei care isi pot permite asemenea,, mastodonti,, se orienteaza spre alte marci.

5 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Peste 2 ani te rogi sa o ia cineva si cu 2000.

| Cristian7991 explică (pentru Danut_Popa_1961):

OK mersi frumos da despre o Toyota Celica din 2000 tot benzinara 143 cp la un pret de 4500 + daca o sa ii mai fac si un tuning. Despre asta ce zici? Multumesc anticipat

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Cristian7991):

E preferabila celeilalte, atat din punct de vedere al consumului, cat si al pieselor de schimb.Nici pentru asta nu sunt mult mai ieftine, dar se gasesc ceva mai usor.

Nui problema boss ca am bani de intretinut da eu ma plictisesc de masini si nu am depasit 2 ani cu aceeasi masina. Chryslerul il preferam pentru ca era mai mare. Mersi frumos

Pe mine ma intereseaza daca mi-as lua un Chrysler din Germania am facut socoteala undeva pe la 4000 as iesi iar intrebarea mea este daca as gasi dupa 1/2 ani sa o vand. Ce zici