Salut DSC înseamnă, dynamic stability control, acesta este un sistem special făcut ca masina să nu derapeze orice ai face, de-asta sunt accidente în care mașinile sunt răsturnate pentru că nu au acest sistem sau îl au dezactivat.
Roata slaba, rulment uzat si are joc mare, bucsa brat uzata si are joc mare. Una din astea pacaleste senzorul din cauza ca este jocul mare. Mergi la constatare si vezi ce ai de schimbat la roata respectiva.
Este o masina fugarita 21 de ani. Pot fi o suta de lucruri in neregula cu ea, dar pana cand nu mergi in service nu are nimeni de unde sa stie exact care-i problema.
Pai si mie imi fuge spatele si ce-i cu asta? Asa e cu bmw, accelereaza mai incet pe umed si nu face drift. Crezi ca la bmw meu la 3000 ture nu aluneca? Ma rog are putere pana la treapta 3 din a 4-a in sus nu mai are asa forta. Daca aveai tractiune fata nu aparea dsc, tu nu ai stiu ca bmw aluneca?
Am masina de 3 ani, si e cu totu diferit de ce zici tu, e ca si cum as trece cu roata din spate peste o piatra
Poate fi de la roata de la plumbu de pe ea, ti-a sarit si nu mai e centrata roata. Poate. Sau verifica daca suruburile sunt stranse. Poate ai arcul rupt la ea sau telescopul, ai incercat sa te uiti sub ea? De obicei cand arcul e defect se lasa toata masina pe partea cu arcul rupt.