| Emilut1234 a întrebat:

Salut TPU, am zgariat o masina si dupa ce am asteptat sa vime cel cu masina mi-a zis ca nu vrea sa se incurce cu asigurarea ca o face ziua urmatoare si platesc cat este, ziua urmatoare a facut o si a costat 200 de lei si am platit iar cand a ajuns acasa a zis ca nu e multumit cum a fost facuta ca se vad inca zgarieturi ( Au mers sa o repare unde au stiut ei, eu doar am fost sa platesc) ce trebuie sa fac sa o mai duc la alta vopsitorie si sa o mai platesc odata?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este sa nu mai platesti, este vina celuilalt ca a platit fara sa verice daca reparatia a fost de calitate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuia sa respecti legea si sa faci amiabila.
Poate maine mai vine odata si iti mare cere bani si poimaine la fel.

| SuNaM a răspuns:

Deja nu mai este vina ta. Si partea cu intelegerea intre voi, este permisa, dar DPDV legal, nu este cel mai legal lucru pentru ca d-aia platesti asigurare, sa se ocupe de astfel de cazuri. Daca nu va intelegeti cu asigurarea, ar urma accidente usoare. Dar deja ai platit si personal, daca au trecut 24h ( probabil si el stie) ca daca nu a declarat accidentul, o sa va ia permisul la amandoi. Asa ca nu prea are ce sa faca decat sa faca reparatia ( ca nu e el multumit) din banii lui.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Astea sunt deja mofturi, incearca sa te stoarca de bani.
Pe viitor ii dai asigurarea cu amiabila, ce-ai stricat aia sa repare.