| AnOnImuSS1 a întrebat:

Salut TPU, as dori mai multe sfaturi si recenzii cu privire la un BMW X3 (2008 facelift) merita sau nu merita cumparata? ..Nu sunt fan Bmw dar mi s-a pus pata pe acest ''gipulet''. ce riscuri sunt pe parte tehnica happy? (in principiu vreau sa stiu daca renteaza sa cumpar acest automobil). Aceasta intrebare revine doar celor cunoscatori, cei care sunt anti BMW sa se abtina! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Pe facelift deja sunt folosite motoarele N47, adica acelea cu probleme la distributie. Si daca vrei sa o schimbi preventiv atunci te costa vreo 4000 lei fiindca trebuie sa dai jos motorul, distributia fiind in spate. Personal as lua unul pre-facelift fiindca acelea folosesc vechiul motor M47 ce e tank. Si cele facelift is ok dar as schimba distributia preventiv. Bafta!

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu sunt hater bmw dar mi se pare cam prea veche masinuta, dar daca tie iti place cumpara, nu inaintea sa o verifici intr-un service cat si prin carvertical

| Denila123 a răspuns:

Daca vrei masina buna
sa tina motoru
cauta un land rover desel 1998

| C0rnel223 a răspuns:

Faptul că merită sau nu să o cumpărați depinde de starea unei anumite mașini. Dacă verificați vehiculul pe Carvertical, de către un mecanic, vedeți că este fiabil și sigur de condus și, bineînțeles, vă place - cumpărați-l. Oamenii ar putea să vă vorbească despre avantajele și dezavantajele acestei mașini, dar fiecare caz este individual și multe lucruri depind de situație. Așadar, mult noroc cu achiziția dumneavoastră.

| AnOnImuSS1 explică (pentru ClaudiuM1997):

Am înțeles, în principiu vreau sa schimb vechia mașina și vreau sa știu mai multe despre acest model (desigur bugetul de care dispun este pana în limita bunului simt) dar ca și model mi s-a zis ca ai probleme după un anumit nr de km. Caseta de direcție, distribuția, rulmenții se uzează destul de tare. Și în cazul meu eu știu cum sa am grija de o mașină nu conduc pe câmp dar zonelor în care ma deplasez sunt și rurale și urbane și de asta doresc un 4x4 la un preț rezonabil cu motorizare de 2L Disel

| ClaudiuM1997 a răspuns (pentru AnOnImuSS1):

Skoda yeti nu iti place? Daca cumperi unul cu motorul 2.0 diesel de 110cp sau 140cp nu cred ca o sa ai probleme.