Da, merita.
Nu e cel mai fiabil motor posibil, dar nici nu o sa ai probleme prea mari, asta daca e masina intretinuta, si nu are deja 400. 000km.
Asa sper sa fie cum zici tu, caut masina asta cam la 95.000 km, dar as vrea sa stiu daca piesele Renault sunt scumpe sau daca nu aftermarket, mai astept pareri
Piesele aftermarket pentru Renault, aproape ca nu exista, mai ales la un model nou.
Sunt mai scumpe decat la masinile nemtesti, dar Clio e o masina simpla, nu-ti face probleme.
Salut. Este un motor euro5. Poti gasi unulla km relativi ok, cu un buget mic. Totusi, sfatul meu este sa te orientezi catre altceva. Volkswagen Polo 2011, poti gasi unul la un buget mai scazut, cu ceva dotari, sau chiar un golf 6, 2009/2010.
Sunt masini in general fiabile, dar nu prea poti cere prea multe de la ele intr-o depasire sau altceva.
Renaultul este bun pe motoarele pe benzina, tatal meu are un logan 1. 4mpi, din 2005(luat de nou), 128, xxx reali, maxim 6schimburi de ulei, placute de frana, un bec, si un rulment pe partea stanga+un senzor de pe volanta, in aproximativ 13ani. Nu te sfatuiesc sa iei un motor diesel de la renault.
Mie imi plac motoarele diesel,consum mic,mai mult cuplu, consum mic, nu imi place VW Polo, cred ca merg pe Renault, nu imi plac motoarele pe benzina
Da, dar este mai complicat decat un motor pe benzina
Banii economisti pe carburant intra in piese. Tot acolo rezulta, dar placerea de a conduce un diesel este alta.