| AlinMilarez a întrebat:

Caut de ceva autocolant 3M 1080 pentru a imi colanta masina, din ce am inteles acest brand / aceasta firma este cea mai de top cand vine vorba de calitate, intrebarea mea este: unde gasesc folie de genul acesta in Romania?! Sau macar in afara dar cu transport la noi.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Colant gasesti pe internet, dar calitatea vine 50% din montaj. Daca o pui cu uscatorul de par, si o tai fix pe langa chedere, dupa ce tragi de ea pana se dubleaza, pana si 3M-ul se exfoliaza la soare.
Doar cei cu experienta iti pot face o colantare de calitate, dar oricum durata maxima de viata a colantului nu depaseste 5 ani. Iar cand ai de dat jos o masina intreaga de autocolant copt cativa ani, mai bine ii dai foc.

| AlinMilarez explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am gasit o firma in america de infolieri de top, printre cei mai buni din lume, m-am uitat la zeci de video-uri cum pun ei folia 100% fara feon / pistol de aer cald, doar prin forta pentru ca le permite colantul de calitate (de asemenea lasa link la fiecare video de unde putem achizitiona acel tip de colant) tot ce imi mai trebuie este sa aflu de cati M am nevoie pentru o masina precum E36 si apoi cu multa rabdare o voi face. totusi ma va costa 10 milioane maxim colantul chiar daca nu va fi perfect, e mai bine decat o vopsea matuita. Si nu dau 4500 lei pe colantare profi sau 6000 lei pe vopsea profi pentru ca nu imi permit momentan.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru AlinMilarez):

O vopsea ok te ajunge 2000-2500 lei.
Asta la "particular". In service e enorm, pentru ca platesti niste inutilitati: tva, profit societate, materiale de fite. Iese cel putin dublu.