Astra G pe benzina, de preferat 1.2, sau Corsa C. Fereste-te de Golf 4 pe benzina, sunt ca niste chinezarii. Diesel-urile merita, dar la 2500 n-o sa-ti permiti un golf 4 diesel decat pe Bulgaria, sau cu taxa neplatita/recuperata, si nu il poti trece pe numele tau. Deci, cum au spus si ceilalti, un opel dupa 2000.
Un Opel Corsa sau un Logan. Astea mai si merg spre deosebire de rablele din anii 90, sunt usor de condus iar intretinerea este ieftina.
Ceva de la Opel (an dupa 2000)- fiabilitate mare, intretinere usoara, costuri piese foarte foarte mici - vorbesc doar de cele pe benzina!
Uhh am scapat usurat ca nu te aud sa zici ca bmw e buna pentru un incepator ca faceam crize Skoda Fabia 2 1.2 HTP sau Opel Corsa 1.2 benzina eu benzina recomand pentru inceput e mai usor de intretinut si benzina te intelege mai bine cu plecarea su cu puterea un sandero 1.4 sau wv polo 1.2 sunt destule!
Opel Corsa C, Skoda Fabia, Volkswagen Golf, Fiat Punto, Ford Focus etc.Sunt mai multe, depinde care iti place tie.
Opel corsa, logan la mana a doua... daca esti din zona Valcea este un targ cu masini foarte ieftine si foarte bune
Ia-ti un audi 80 de prin 1990-2000
sau un vw golf 4 de prin 99-2000, sunt masini foarte bune si rezistente.
Golf 4 diesel motor de 1.9 intre 90-110cai, intre anii '98 si 2000 euro 3 pentru ca e taxa mica.
Consumul e foarte bun, mai ales la 90 cai motor ALH, 5.5 mixt si piesele la fel sunt ieftine pentru ca gasesti mai peste tot, si la dezmembrari si la servisuri.
http://mercador.ro/oferta/golf-4-ID1wmBp.html asta e masina mea si o am la vanzare daca te-ar interesa
Pai poti incepe cu modele mici ceva gen vw lupo ori opel corsa c sunt masini mici bune de oras consum mic si cat de cat ieftine!
Volkswagen Golf 4!-cea mai buna alegere la banii astia
este o masina foarte buna
Bmw e36, foarte ieftin de intretinut.
ca motorizare mergi pe 318is, este mult mai fiabil, consum bun aprox 10l/% totul este ieftin la masinile astea, incearca sa-ti gasesti una, dupa anul 1996