Daca vrei sa ai masina noua si sa stii ca ai ceva in garaj cu adevarat sub 30.000 nu exista una! Pana in 30.000 merge linistit second
Mithubishi lancer evo! este cea mai fiabila masina din lume (testat)... eu unul pe aceata as cumpara-o mi se pare ca este cea mai buna in raport calitate-pret si crede-ma ca de mers...MERGE chiar mai bine decat orice audi, bmw, mercedes
Am vazut ca ti-a sugerat cineva un Evo intr-adevar ii o masina iesita din comun din toate punctele de vedere dar o sa ai o intretinere ridica, zi-mi si alte cricterii gen motor(cilindree, combustibil) combi, hatchback, sedan, coupe etc. Dar recomand si eu japonezele sau daca vrei sa o folosesti ca a doua masiana?
Eu ti-as recomanda un saab 9-3...este o masina buna si de ultima generatie, mai ales ultimele modele, problema ie ca sunt cam greu de intretinut, dar presupun ca daca ai asa buget ai putea sa o si intreti
Cum au spus si ceilalti, un mitsubishi lancer evo X [10] ca este o masina foarte fiabila si buna. dar pentru o siguranta si un lux marit recomand volvo, sunt niste masini superbe, uita-te pe la xc70 daca iti plac cele SUV sau pe la s60 v60 sau poate c30 [ masina mica ] sau c70[ masina decapotabila ] daca vrei iti poti lua volvo v40 e putin mai scump dar a fost declarat drept cea mai sigura masina din lume de euro NCAP http://www.autovit.ro/volvo-v40-C27662690.html
Vad ca ti sa recomandat lancer evo. ca posesor de lancer (nu evo mdoelul de serie) iti recomand acesta masina doar daca vrei sport si nu conform. cu 20. 000E pentru conform iti iei un passat sau o jetta noua bine echipate
Hai sa iti zic ceva toata sitma pentru nemti si masinile lor dar nu le simpatizez din diferite motive, iti sugerez un Lexus IS 220 (179 HP) ii o masina fantastica din toate punctele de vedere, design foarte frumos, interior la fel de partea mecanica nu are rost sa mai zic ceva avand in vedere ca ii de la Toyota si in ultimii 5 ani de zile a iesit cea mai bine vanduta marca din lume si tot odata cea mai fiabila, iti pun un link sa vezi, am vazut ca ti-a zis cineva de un Saab 9-3 poate nu stii dar Saab-u ii in faliment dar piese se gasesc pentru ca mecanic este un Opel sau poti cauta Saab 9-5 clasa executive:)
http://www.autoscout24.ro/......tails.aspx
http://www.autoscout24.ro/......tails.aspx
De ce sa iei second hand? Cu 16. 000E gasesti Mitsubishi Lancer nou. Sau un Logan modelul nou, cu 10. 000E.
Nu vreau sa par cocalar, dar sunt un impatimit al masinilor, apreciez la o masina mai mult placerea de a conduce decat utilitatea ei, practic o parte din viata o petrec in masina si nu as vrea ca aceasta experienta sa fie intr-o dacie
Nu inseamna ca judec pe nimeni care are dacie sau alte masini, fiecare are preferintele si bugetul lui
Multumesc tuturor pentru timpul acordat! Pana la urma voi achizitiona un Mercedes C class
Tu stii ce iti place dar vreau sa iti dau un sfat sa te feresti de motorul asta(OM 646 versiunea de 170 HP mi se pare, ii foarte pacatos celelalte coduri sunt ok) si inca ceva Mercedes-u' nu mai ii ce a fost acum 10-20 ani nu mai au aceiasi calitate au inceput si ei sa faca, "cantitate in defavoarea calitati" de aici sa nu intelegeti ca sunt masini de rahat dar mereu tot mai jos ajunge Mercedes mai ales si dupa ultimul contract semnat cu Renault!