Depinde si ce fel de sport vrei... Eu nu prea vad sportul, intr-o masina fara turbo.
Astra G Bertone 1.8 ar fi o masina sport, fiabila, cu motor aspirat. Poate gasesti o Astra H GTC, cu motorizare pe benzina, in bugetul tau.
Ford Focus e o alta varianta buna, dar nu stiu sa-ti dau detalii despre motorizarile lor aspirate, m-am dat doar cu diesel supraalimentat.
Parerea mea: fereste-te de Golf/Leon/Octavia/A3. Sunt toate facute pe aceeasi platforma (sasiu), si nu au absolut nici o legatura cu sportivitatea, sunt mai degraba "carutele saracului fudul", facute sa se intretina cu alocatia. Daca imi ignori sfatul, ai sa-mi dai dreptate, cand o sa-ti subvireze in cele mai banale curbe. Nici cu suspensie sport, nu poti aduce un Golf la nivelul stabilitatii de la Focus sau Astra.
Chiar ma gandeam la un Golf sau Leon, multumesc de sfat, poate as fi facut o greaseala, am sa caut o Astra Bertone sau GTC, chiar si o Honda Accord 2005 chiar daca nu este sport dar exceleaza la multe capitole, in fine multumesc de raspuns.
Eu personal mi-as lua un audi a3, dar tinand cont de bugetul tau, care e foarte mare...
Un golf 5 1.9 tdi
Bmw e46 320disel
Audi a3 sau a4 1.9tdi ( eu am facut scoala de soferi pe un a4 1.9tdi din 2006 parca sau 2007 si merge de rupe, cel mai mult m-a lasat instructoru sa ii dau 130 pe varianta )
Audi TT
Fiat punto ( varul meu are unul de firma, consum foarte mic 6-7 si mereu o tine blana, mers normal 3-4 ) Sper ca ti-a placut macar una din ele, o seara faina
Sunt interesante dar nu ma atrag, in special e46 320, toti taranii il au si in plus nu imi place, in schimb si un a4 mi-ar placea, multumesc de raspuns
Ai putea sa cauti un honda 2000, nu stiu exact pretul dar masina " rupe " atat la aspect cat si la putere
Kulip întreabă:
anonim_4396 întreabă: