| Tiby04 a întrebat:

Salut TPU,ce masina SH sport mi-ati recomanda,sa fie motor aspirat si bineinteles fiabil, buget 5000euro.

6 răspunsuri:
| I0nuT55 a răspuns:

Eu personal mi-as lua un audi a3, dar tinand cont de bugetul tau, care e foarte mare... laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde si ce fel de sport vrei... Eu nu prea vad sportul, intr-o masina fara turbo.
Astra G Bertone 1.8 ar fi o masina sport, fiabila, cu motor aspirat. Poate gasesti o Astra H GTC, cu motorizare pe benzina, in bugetul tau.
Ford Focus e o alta varianta buna, dar nu stiu sa-ti dau detalii despre motorizarile lor aspirate, m-am dat doar cu diesel supraalimentat.
Parerea mea: fereste-te de Golf/Leon/Octavia/A3. Sunt toate facute pe aceeasi platforma (sasiu), si nu au absolut nici o legatura cu sportivitatea, sunt mai degraba "carutele saracului fudul", facute sa se intretina cu alocatia. Daca imi ignori sfatul, ai sa-mi dai dreptate, cand o sa-ti subvireze in cele mai banale curbe. Nici cu suspensie sport, nu poti aduce un Golf la nivelul stabilitatii de la Focus sau Astra.

| Incepatoru102 a răspuns:

Un golf 5 1.9 tdi
Bmw e46 320disel
Audi a3 sau a4 1.9tdi ( eu am facut scoala de soferi pe un a4 1.9tdi din 2006 parca sau 2007 si merge de rupe, cel mai mult m-a lasat instructoru sa ii dau 130 pe varianta )
Audi TT
Fiat punto ( varul meu are unul de firma, consum foarte mic 6-7 si mereu o tine blana, mers normal 3-4 ) Sper ca ti-a placut macar una din ele, o seara faina

| Tiby04 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Chiar ma gandeam la un Golf sau Leon, multumesc de sfat, poate as fi facut o greaseala, am sa caut o Astra Bertone sau GTC, chiar si o Honda Accord 2005 chiar daca nu este sport dar exceleaza la multe capitole, in fine multumesc de raspuns.

| Tiby04 explică (pentru Incepatoru102):

Sunt interesante dar nu ma atrag, in special e46 320, toti taranii il au si in plus nu imi place, in schimb si un a4 mi-ar placea, multumesc de raspuns

| Incepatoru102 a răspuns:

Ai putea sa cauti un honda 2000, nu stiu exact pretul dar masina " rupe " atat la aspect cat si la putere happy